קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות13
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

בולונז עם הבדל

בולונז עם הבדל
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם רסק עגבניות מיובש בשמש, מלאי בשר, עלי בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: ההבדל בין Panettone ו…, אופים הבדל עם אוקסו, ו מה ההבדל בין Macarons ו Macaroons.

הוראות

1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה ומבשלים את הבצל הקצוץ, השום והסלרי הקצוץ במשך 3-4 דקות על חום בינוני עד שהבצל התרכך מעט. עצה בשר טחון רזה ומבשל, ערבוב מדי פעם, במשך 3-4 דקות עד השחמה בכל רחבי. מערבבים את רסק העגבניות המיובש בשמש ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניות מטוגןרסק עגבניות מטוגן
בשר טחון רזהבשר טחון רזה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את העגבניות הקצוצות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3
יוצקים את מלאי הבשר לתוך פחית העגבניות הריקה, מרשרשים סביב ואז מוסיפים למחבת. מערבבים את הזיתים הקצוצים השחורים. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ואז לכסות ומבשלים בעדינות במשך 35-40 דקות, עד רך מאוד. מתבלים היטב ומערבבים קומץ עלי בזיליקום קרועים טריים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
מלאי בשרמלאי בשר
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
לזרוק עם ספגטי מבושל ולהגיש.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מבושלספגטי מבושל