קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות13
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

בולונז עם הבדל

בולונז עם הבדל
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם רסק עגבניות מיובש בשמש, מלאי בשר, עלי בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: ההבדל בין Panettone ו…, אופים הבדל עם אוקסו, ו מה ההבדל בין Macarons ו Macaroons.

הוראות

1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה ומבשלים את הבצל הקצוץ, השום והסלרי הקצוץ במשך 3-4 דקות על חום בינוני עד שהבצל התרכך מעט. עצה בשר טחון רזה ומבשל, ערבוב מדי פעם, במשך 3-4 דקות עד השחמה בכל רחבי. מערבבים את רסק העגבניות המיובש בשמש ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניות מטוגןרסק עגבניות מטוגן
בשר טחון רזהבשר טחון רזה
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את העגבניות הקצוצות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
3
יוצקים את מלאי הבשר לתוך פחית העגבניות הריקה, מרשרשים סביב ואז מוסיפים למחבת. מערבבים את הזיתים הקצוצים השחורים. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ואז לכסות ומבשלים בעדינות במשך 35-40 דקות, עד רך מאוד. מתבלים היטב ומערבבים קומץ עלי בזיליקום קרועים טריים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
לזרוק עם ספגטי מבושל ולהגיש.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מבושלספגטי מבושל