בולונז פטריות
בולונז פטריות נטול גלוטן, וקמאיות ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 68 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. זה עובד הכי טוב כמו רוטב, והוא נעשה בסביבה 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לכם מרק בשר בקר, אגוז מוסקט טחון, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 19% וזה די גרוע. מתכונים דומים: בולונז פטריות, בולונז פטריות, ו ספגטי עם בולונז פטריות.
הוראות
ממיסים 1 1/2 כפית חמאה עם שמן זית במחבת גדולה על חום בינוני. מבשלים ומערבבים את פטריות פורטובלו, בצל, גזר וסלרי עד שהירקות מתרככים ומתחילים להשחים, כ-8 דקות.
מעבירים את תערובת הפטרייה לסיר גדול.
יוצקים את היין הלבן למחבת ומביאים לרתיחה, ממיסים כל פיסות טעם משחימים מתחתית המחבת. אפשר את היין לבשל במשך כ 2 דקות, עד מופחת, ויוצקים לתוך הסיר. מערבבים את מרק הבשר ואת רסק עגבניות לתוך התערובת בסיר, מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ולאחר מכן להפחית את החום נמוך. מבשלים, מכוסה חלקית, עד מרק בשר מופחת והירקות רכים מאוד, כ -35 דקות.
ממיסים 1 כפית חמאה במחבת המקורית, ומבשלים ומערבבים את פטריות enoki עד השחמה קלה, 3 עד 4 דקות.
הסר את enoki, וקוצצים. מערבבים את פטריות enoki הקצוצות לתוך הרוטב ומבשלים במשך כ 10 דקות; מערבבים את השמנת הכבדה, ומאפשרים לחמם דרך (לא להרתיח). מתבלים עם אגוז מוסקט, מלח ופלפל לפי הטעם.