בוקוניני במרינדה עם סלט קישואים בגריל ופרושוטו ג'וליאן
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ו דיאט. אם יש לך עלי אורגנו, קישואים, עלי טימין, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. מתכונים דומים: ארוחת ערב: סלט עדשים עם קישואים בגריל ופרושוטו, צדפות עלומות בשמפניה עם Julienne של ירקות, תרד עלי בשר חזיר פרושוטו, ו קישואים בגריל ושיפודי פרושוטו.
הוראות
1
מסננים את boconcini של הנוזל זה הגיע. בקערת ערבוב, מניחים קישואים, 3 כפות שמן זית כתית נוספת, טימין, אורגנו, פתיתי צ ' ילי אדומים כתושים, ומלח ופלפל. להפריש לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
פתיתי פלפל אדום
מלח ופלפל
קישואים
אורגנו
טימין
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
2
מניחים פרוסות קישואים על הגריל ומבשלים עד מכרז אבל לא ממש רך.