עם כפית ציון 53%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: צלעות חזיר ברביקיו קלאסיות עם רוטב ברביקיו בייקון מעושן, בוריטוס עוף, ו בוריטוס עוף.
הוראות
1
במחבת גדולה מבשלים את העוף, הפלפלים הירוקים והבצל ב -2 כפות שמן על אש בינונית במשך 6-8 דקות או עד שמיצי העוף מתבהרים. מערבבים פנימה רוטב ברביקיו. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים במשך 1-2 דקות או עד לחימום.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקה
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מפזרים גבינה במרכז כל טורטיה; מעליו תערובת עוף. מקפלים צדדים וקצוות מעל מילוי ומגלגלים.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
רוטב חמוציות, להגשה
דראגי פנינה לבנות
3
במחבת גדולה, בוריטוס חום בשמן שנותר מכל הצדדים על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מגישים עם טריזי ליים, שמנת חמוצה, חסה ועגבניות אם רוצים.
פינו נואר, ריזלינג ורוז פאסטל נוצץ הם בחירה מצוינת לבוריטו. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז פאקסלי נוצץ הוא גם זיווג בטוח. אתה יכול לנסות את קינג אסטייט דומיין פינו נואר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-50 דולר לבקבוק.