קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

בטן חזיר מבושלת פעמיים עם בצל ותפוח velouté

בטן חזיר מבושלת פעמיים עם בצל ותפוח velouté
פעמיים מבושל בשר חזיר בטן עם בצל & תפוח velouté לוקח על 4 שעות ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 79 גרם של שומן, וסך הכל 923 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 142 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. אם יש לכם רוזמרין, חמאה, מלח ים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : בשר חזיר בטן & Cippollini בצל Focaccia מתכון, שומר מנגל מבושל איטי, בצל וכריכי חזיר, ו בטן חזיר צלויה עם סירופ מייפל וחומץ תפוחים.

הוראות

1
עם עלי ומרגמה, לרסק את זרעי כוסברה עם אניס הכוכב, ואז לערבב דרך המלח. מתבלים את החזיר משני הצדדים עם תערובת המלח.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
2
מניחים את החזיר, צד העור למעלה, בצלחת עמיד כי הוא רק גדול מספיק כדי להחזיק אותו. לפזר על עשבי תיבול, ואז לעזוב את הלילה אם יש לך זמן-לראות קצה, להלן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
3
תנור חום ל 150C / מאוורר 130c / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
רוקן את שומן האווז לסיר וחום עד לנוזל ומתחיל להתבשל. מצקת את השומן על החזיר; להוסיף שמן חמניות כדי לכסות אם אתה צריך. מכסים את המנה בנייר כסף, ואז לבשל את החזיר בתנור, ללא הפרעה, במשך 3 שעות עד אז זה יהיה רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
שמן חמניותשמן חמניות
שומן אווזשומן אווז
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
מצקתמצקת
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
הסר את הצלחת מהתנור ולהשאיר אותו להסתפק 10 דקות. בינתיים, קו מגש עם פיסת נייר greaseproof. בזהירות להרים את החזיר מן השומן ולקחת את כל עשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
הנח אותו על הנייר, צד העור למטה.
7
חותכים עוד פיסת נייר ולהניח אותו על החזיר. מכסים במגש, כורעים עם כמה פחיות, ומשאירים במקרר למשך הלילה - ראה טיפ, למטה.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
8
כאשר אתה מוכן לבשל את החזיר, לחמם תנור 220C / מאוורר 200C / גז
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
הסר חזיר מהמגש, ולאחר מכן לקלף נייר. קל להבקיע את העור ליהלומים מסודרים עם סכין חדה לקצץ את הקצוות כך שאתה מקבל מלבן מושלם.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
10
כדי לבשל את החזיר, לחמם טפטוף של שמן במחבת גדולה לא מקל ovenproof.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
להניח את החזיר, צד העור למטה, ולהשאיר כמה דקות כדי crackle, ואז למקם את המחבת בתנור ומבשלים 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
הסר מהתנור ולבדוק כדי לראות כי העור יש שלפוחיות, ולאחר מכן בזהירות להפוך אותו ומבשלים את החלק התחתון במשך 3 דקות רק כדי לחמם דרך. להרים ללוח.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
בעוד בשר החזיר צלוי, להפוך את velout.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
14
מחממים את החמאה במחבת. מבשלים את הבצל והתפוחים עבור 8-10 דקות עד רך, אבל לא צבעוני.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
15
יוצקים את המניה ומבשלים במשך 8 דקות עד התפוחים מתחילים להתמוטט. מערבבים את השמנת, ואז מבשלים הכל עבור 2 דקות יותר. מתבלים במלח ופלפל. בזהירות עצה לתוך בלנדר, בליץ עד חלקה ככל האפשר, ואז להטות לתוך סיר כך שלה מוכן להיות מחומם מחדש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
לשימור,לשימור,
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
16
מרתיחים את הגזר במשך 2 דקות במים מלוחים, ואז לנקז היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
17
מחממים את שמן הזית, ואז מטגנים את הגזרים בתיבול של 5 דקות, משליכים מדי פעם עד שמתחילים להשחים. לחמם בעדינות את הקטיפה. אתה מוכן עכשיו לצלחת למעלה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
18
השתמש בסכין חדה לגלף את החזיר לפרוסות ארוכות על 2 ס " מ עבה.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
19
הנח 2 או 3 פרוסות על כל צלחת, חופפים מעט. שים 3 או 4 גזר על כל צלחת, שוכב כולם באותו כיוון כמו חזיר. כף שלולית של קטיפה על קצה הגזר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
20
מקשטים עם עלי פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)