פעמיים מבושל בשר חזיר בטן עם בצל & תפוח velouté לוקח על 4 שעות ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 79 גרם של שומן, וסך הכל 923 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 142 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. אם יש לכם רוזמרין, חמאה, מלח ים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : בשר חזיר בטן & Cippollini בצל Focaccia מתכון, שומר מנגל מבושל איטי, בצל וכריכי חזיר, ו בטן חזיר צלויה עם סירופ מייפל וחומץ תפוחים.
הוראות
1
עם עלי ומרגמה, לרסק את זרעי כוסברה עם אניס הכוכב, ואז לערבב דרך המלח. מתבלים את החזיר משני הצדדים עם תערובת המלח.
רוקן את שומן האווז לסיר וחום עד לנוזל ומתחיל להתבשל. מצקת את השומן על החזיר; להוסיף שמן חמניות כדי לכסות אם אתה צריך. מכסים את המנה בנייר כסף, ואז לבשל את החזיר בתנור, ללא הפרעה, במשך 3 שעות עד אז זה יהיה רך מאוד.
מחממים את החמאה במחבת. מבשלים את הבצל והתפוחים עבור 8-10 דקות עד רך, אבל לא צבעוני.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
15
יוצקים את המניה ומבשלים במשך 8 דקות עד התפוחים מתחילים להתמוטט. מערבבים את השמנת, ואז מבשלים הכל עבור 2 דקות יותר. מתבלים במלח ופלפל. בזהירות עצה לתוך בלנדר, בליץ עד חלקה ככל האפשר, ואז להטות לתוך סיר כך שלה מוכן להיות מחומם מחדש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
לשימור,
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
16
מרתיחים את הגזר במשך 2 דקות במים מלוחים, ואז לנקז היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 כפית מלח היקורי מעושן
17
מחממים את שמן הזית, ואז מטגנים את הגזרים בתיבול של 5 דקות, משליכים מדי פעם עד שמתחילים להשחים. לחמם בעדינות את הקטיפה. אתה מוכן עכשיו לצלחת למעלה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
18
השתמש בסכין חדה לגלף את החזיר לפרוסות ארוכות על 2 ס " מ עבה.