קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות2
מגזין

בייבי פורטובלה אלפרדו רוטב

בייבי פורטובלה אלפרדו רוטב
זה עובד טוב כמו רוטב. גשו לסופר וקנו חמאה, תערובת גבינה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו בורגר פטריות פורטובלה, המבורגרים פורטובלה טריים, ו פסטה עם חצילים, פורטובלה ועגבניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
לעבד פטריות, בצל, ושום בבלנדר עד תערובת הוא מחית. ממיסים 2 כפות חמאה בסיר על אש בינונית. מבשלים ומערבבים את הדבק פטריות בחמאה מומסת עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
ממיסים 2 כפות יותר חמאה בסיר נפרד על חום בינוני; בהדרגה מפזרים קמח לתוך החמאה המומסת, תוך ערבוב ללא הרף.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מקציפים חצי וחצי לתוך ממרח הקמח; מבשלים ומערבבים עד שהרוטב סמיך וחלק, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
לטאטא תערובת פטריות לתוך רוטב ומבשלים עד הרוטב התעבה קצת יותר, על 10 דקות. מערבבים גבינה לתוך הרוטב; לבשל עד הגבינה נמסה, 2 עד 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות רודאנו Vigna Viacosta קיאנטי Classico. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 30 דולר לבקבוק.
Rodano Vigna Viacosta Chiant Classico
Rodano Vigna Viacosta Chiant Classico
ריכוז עמוק של טעמים סנג ' ובזים של דובדבן קלאסי, אדמה וקמצוץ אגוזי פיסטוק מעושנים. עשה עם 100% Sangiovese.