בייקון וסלט בצל צלוי
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לך לחם, שמן זית, חרדל דיז'ון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו סלט הדר עם בייקון ובצל אדום, סלט תפוחי אדמה חם עם בייקון ובצל, ו בייקון וסלט תפוחי אדמה בצל מקורמל.
הוראות
תנור חום 220c / 200c מאוורר / גז
מסדרים את פרוסות הבצל בצד אחד של מגש אפייה.
טפטוף עם כף של שמן זית ועונה. מכניסים לתנור וצולים במשך 15 דקות.
בינתיים, לבשל את האפונה במים רותחים במשך 2 דקות, לנקז ולשטוף במים קרים מאוד. תניח בצד.
הפוך את ההלבשה על ידי ערבוב יחד עוד כף של השמן, חומץ, חרדל ותבלינים. הפעל את הבצל, ולשים את פרוסות בייקון ולחם לידם על מגש האפייה.
טפטוף השמן הנותר על הלחם. להחזיר את המגש לתנור במשך 12 דקות יותר, עד בייקון ולחם הם זהובים.
שים את החסה והאפונה בקערה, להוסיף את הרוטב ולזרוק לשלב. מסדרים את הבצל והלחם למעלה. לשבור את הבייקון מעט להתפזר.
טפטוף עם קצת יותר שמן זית, אם אתה רוצה, ולאכול מיד.