בייקון קנדי ומוצרלה פנה
בייקון קנדי ומוצרלה פנה עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מנה אחת מכילה 700 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שמן זית, בצל, פתיתי פלפל אדום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו בייקון קנדי ומוצרלה פנה, פנה עם חצילים ומוצרלה, ו פנה עם עגבניות, חצילים ומוצרלה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לשלב את המוצרלה, שום, 1 1/2 כפות שמן, 1/4 כפית מלח, 1/4 כפית פתיתי פלפל אדום, והפטרוזיליה.
בסיר גדול, לחמם את הנותרים 1 כף שמן על חום נמוך בינוני. מבשלים את הבצל, ערבוב מדי פעם, עד שקוף, על 5 דקות.
מוסיפים את העגבניות, המים, 1/2 הנותרים מלח כפית, וקמצוץ של פתיתי פלפל אדום. להפחית את החום ומבשלים, מכוסה, במשך 15 דקות.
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את הפסטה עד שזה עתה נעשה, על 13 דקות. להזמין 1/4 כוס מים בישול פסטה.
ניקוז. לזרוק את הפסטה עם רוטב עגבניות, תערובת מוצרלה, ובייקון קנדי. אם הרוטב נראה עבה מדי, להוסיף חלק ממי בישול פסטה שמורות.
המלצת יין: אדום פריך המבוסס על ענבים ברברה יהיה שמימי עם רוטב חריף, tomatoey זה.