קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות42
ציון בריאות0
מגזין

ביסקוטי טוסקני

ביסקוטי טוסקני
ביסקוטי טוסקני עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני הקינוחים שלך. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל של 89 קלוריות. מתאים ל-42 ומחירו 12 סנט למנה מנות. זה הוא מאוד במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. גשו לסופר וקנו תמצית ונילן, תמצית שקדים, אגוז מוסקט טחון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 30 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 15%, המנה הזו לא כל כך מצוינת. מתכונים דומים: מרק טוסקני עוף גריל מקרוני, ביצה נוג ביסקוטי, ו ביסקוטי הטוב ביותר.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס). משמנים ומקמחים תבנית אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
בקערה גדולה חמאת שמנת וסוכר עד שהם בהירים ותפוחים. מקציפים פנימה ביצים, וניל, תמצית שקדים וגרידה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים
דבש הדריםדבש הדרים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
שלב קמח, אבקת אפייה, אגוז מוסקט ומלח. מערבבים לתערובת המוקרמת עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
מערבבים פנימה שקדים. מחלקים בצק לשני חלקים. טופס לתוך כיכרות שטוח ארוך על 1/2 אינץ 'גבוה ו 12 אינץ' ארוך.
מרכיבים שתצטרך
( 23)( 23)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
5
הניחו את הכיכרות במרחק של 2 סנטימטרים זה מזה על תבנית האפייה המוכנה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
6
אופים בתנור שחומם מראש למשך 25 דקות, או עד לקבלת גוון זהוב בהיר. מצננים על רשת למשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
7
בעזרת סכין משוננת חותכים באלכסון לפרוסות בעובי של 1/2 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
8
הניחו את הפרוסות שטוחות על תבנית האפייה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
9
אופים 10 דקות, הופכים פעם אחת.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
10
מעבירים לרשת להתקררות.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
11
מכניסים שוקולד צ ' יפס לקערה קטנה ובטוחה במיקרוגל. ממיסים שוקולד במיקרוגל, מערבבים כל 20 עד 30 שניות עד לקבלת תערובת חלקה. השתמש במרית כדי למרוח שוקולד על צד אחד של כל עוגיה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
12
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר עד להתייצבות. אחסן ביסקוטי בטמפרטורת החדר בכלי אטום.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי

מרכיבים

1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחתיכות שקדים קלוייםחתיכות שקדים קלויים01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו2ביציםביצים5326 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.אגוז מוסקט טחוןאגוז מוסקט טחון21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.גרידה כתומהגרידה כתומה01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשבבי שוקולד חצי מתוקיםשבבי שוקולד חצי מתוקים11 קילו קישואים,6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר לבןסוכר לבן

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית עובדת ממש טוב עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות את טנוטה די נוזולה לה פוררה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -34 דולר לבקבוק.
טנוטה די נוזולה לה פוררה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
טנוטה די נוזולה לה פוררה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים תווים סנגיוביים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים יציבים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות וטעמים של פטל שחור ודובדבן אדום משובצים בחומציות קיאנטי יפהפייה ובמבנה טאני אלגנטי.