ביסקוטי פרג לימון
צריך קינוח נטול לקטוז וצמחוני? ביסקוטי פרג לימון יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מתאים ל-36 מנות. מנה אחת מכילה 57 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. מתכון זה של Allrecipes יש 16 אוהדים. אם יש לך אבקת אפייה, גרידת לימון, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. נסו ביסקוטי פרג לימון, ביסקוטי פרג לימון ג'ינג'ר, ו Chewy שקדים פרג זרעי גרנולה ברים (פרג לימון וריאציה זרע מדי) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
מערבבים את הקמח, סוכר, שקדים טחונים, אבקת אפייה וסודה לשתייה.
מערבבים את קליפת לימון, פרג, ביצה, חלבוני ביצה ותמצית לימון.
מוסיפים את התערובת היבשה ומערבבים היטב. טופס את הבצק לתוך 2 בולי עץ.
מניחים יומני על תבנית אפייה מוכנה.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 30 דקות.
תן מגניב מעט לחתוך באלכסון לפרוסות 1/2 אינץ'.
אופים פרוסות עוד 8 עד 10 דקות עד יבש. להתקרר לחלוטין ולאחסן במיכל אטום.