ביסקוטי קינמון עם פיסטוקים יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 36 מנות. עם 132 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך ביצים, חמאה, ציפורן טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 10%. מתכונים דומים: ביסקוטי חג עם חמוציות ופיסטוקים, ביסקוטי גרהם עם פיסטוקים ולימון, ו ביסקוטי חג עם חמוציות ופיסטוקים.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תבנית אפייה
תנור
2
בקערה, לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה, מלח, קינמון וציפורן עד מעורב היטב. עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית, להכות את החמאה והסוכר יחד בקערה גדולה נפרדת עד אור ורך; לנצח את הביצים, אחד בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
קינמון
חמאה
ציפורן
קמח לכל מטרה
סוכר
ביצה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
מקציף
קערה
3
מערבבים בתמצית הוניל. מערבבים את תערובת הקמח רק עד incorporated, ומערבבים את שבבי הקינמון ואגוזי פיסטוק.
מרכיבים שתצטרך
תמצית וניל
שבבי קינמון
אגוזי פיסטוק
קמח לכל מטרה
4
מחלקים את הבצק לשניים. עם ידיים מקורנות, לעצב כל חצי לתוך יומן על 9 אינץ ' ארוך, ומניח על תבנית אפייה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
בצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
5
לצחצח את בולי העץ עם ביצה מוכה לבן.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
6
אופים בתנור שחומם מראש עד היומנים הם חום זהוב, 30 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
הסר מהתנור ולתת מגניב עד קל להתמודד. להפחית חום תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
הסר נייר קלף מדף אפייה.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תבנית אפייה
9
באמצעות סכין משונן עם תנועת ניסור קלה, לחתוך את היומנים לגזרים לתוך ביסקוטי עבה 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטי
ציוד שתשתמש בו
סכין משונן
10
מניחים את הביסקוטי על תבנית האפייה, וחוזרים לתנור.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטי
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
11
אופים בתנור עד ביסקוטי קלויים קלות, על 10 דקות; להסיר מהתנור, להפוך את הביסקוטי מעל, וטוסט את הצדדים האחרים במשך 10 דקות נוספות. אפשר להתקרר על מדפים תיל.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקאסאן אמה קיאנטי קלאסיקו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.