קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

ביסקוטי קינמון עם פיסטוקים

ביסקוטי קינמון עם פיסטוקים
ביסקוטי קינמון עם פיסטוקים יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 36 מנות. עם 132 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך ביצים, חמאה, ציפורן טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 10%. מתכונים דומים: ביסקוטי חג עם חמוציות ופיסטוקים, ביסקוטי גרהם עם פיסטוקים ולימון, ו ביסקוטי חג עם חמוציות ופיסטוקים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
בקערה, לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה, מלח, קינמון וציפורן עד מעורב היטב. עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית, להכות את החמאה והסוכר יחד בקערה גדולה נפרדת עד אור ורך; לנצח את הביצים, אחד בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קינמוןקינמון
חמאהחמאה
ציפורןציפורן
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
מקציףמקציף
קערהקערה
3
מערבבים בתמצית הוניל. מערבבים את תערובת הקמח רק עד incorporated, ומערבבים את שבבי הקינמון ואגוזי פיסטוק.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
שבבי קינמוןשבבי קינמון
אגוזי פיסטוקאגוזי פיסטוק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
4
מחלקים את הבצק לשניים. עם ידיים מקורנות, לעצב כל חצי לתוך יומן על 9 אינץ ' ארוך, ומניח על תבנית אפייה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
לצחצח את בולי העץ עם ביצה מוכה לבן.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
6
אופים בתנור שחומם מראש עד היומנים הם חום זהוב, 30 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
הסר מהתנור ולתת מגניב עד קל להתמודד. להפחית חום תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
הסר נייר קלף מדף אפייה.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
באמצעות סכין משונן עם תנועת ניסור קלה, לחתוך את היומנים לגזרים לתוך ביסקוטי עבה 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי
ציוד שתשתמש בו
סכין משונןסכין משונן
10
מניחים את הביסקוטי על תבנית האפייה, וחוזרים לתנור.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
11
אופים בתנור עד ביסקוטי קלויים קלות, על 10 דקות; להסיר מהתנור, להפוך את הביסקוטי מעל, וטוסט את הצדדים האחרים במשך 10 דקות נוספות. אפשר להתקרר על מדפים תיל.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקאסאן אמה קיאנטי קלאסיקו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו
Casa Emma קיאנטי Classico D. O. C. g הוא יין אלגנטי עם זר פרחים ורמזים דובדבן. יש לו רעננות מאוזנת, מבנה טוב טאנינים קטיפתי. בגילאי 1 שנה בחביות 500 ליטר, יש לו צבע אדום אודם אינטנסיבי עם השתקפויות סגולות. עם גימור מתמשך עם חומציות טובה minerality, זה מושלם כדי להתאים עם פסטה ונקניקים.