ביצים אפויות עם תרד ופטריות
ביצים אפויות עם תרד ופטריות עשויות להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 224 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו בצל, מלח, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ביצים אפויות עם תרד, פטריות ועגבניות מיובשות, ביצים עם פטריות ותרד, ו המנה המיוחדת של ג'ו (ביצים מקושקשות עם תרד, בקר ופטריות).
הוראות
מניחים מתלה תנור בשליש העליון של התנור ומחממים תנור ל 450 ° F.
להביא מים 1/2 אינץ לרתיחה במחבת כבדה 10 עד 12 אינץ ' (לא ברזל יצוק), ולאחר מכן להוסיף חצי תרד ומבשל, פונה עם מלקחיים, עד נבול, על 30 שניות.
להוסיף תרד הנותרים וילט באותו אופן, ואז לבשל, מכוסה, על חום גבוה בינוני עד תרד הוא רך, על 2 דקות.
מסננים במסננת ומקררים מתחת למים זורמים קרים. בעדינות לסחוט חופנים של תרד כדי להסיר כמה שיותר נוזל ככל האפשר, ולאחר מכן קוצצים גס.
לנגב מחבת יבש, ואז לבשל בצל ושום בחמאה על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד מתרכך, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים פטריות ומגבירים את החום עד בינוני, ואז מבשלים, ערבוב, עד פטריות מתרככים יש exuded נוזלי, על 3 דקות. מערבבים שמנת, מלח, פלפל, אגוז מוסקט, תרד קצוץ ולהביא לרתיחה.
הסר מחבת מחום ולעשות 4 חריצים גדולים בתערובת תרד. לשבור ביצה לתוך כל חריץ ואופים, חשוף, עד חלבוני ביצה נקבעים אבל חלמונים עדיין נוזל, 7 עד 10 דקות. ביצים קלות העונה עם מלח ופלפל, ואז מפזרים גבינה.
החלמונים במתכון זה אינם מבושלים במלואם. אם סלמונלה היא בעיה באזור שלך, אופים עד חלמונים מוגדרים לחלוטין.