בישול איטי משך חזיר עם רוטב בירה שחורה
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 7 שעות ו-15 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם מלח, פלפל, לחמניות סנדוויץ', וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו בירה שחורה איטית לבישול משכה מחווני חזיר, בירה שחורה משכה כריכי חזיר בסיר הלחץ, ו בירה לבישול איטי משך חזיר & BBQ משך כריכי חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 10 אינץ', חום שמן על חום גבוה. מבשלים צלי חזיר בשמן 6 עד 10 דקות או עד חום מכל הצדדים.
ב 3-עד 4-ליטר סיר איטי, צלי חזיר מקום, 2 כפית מלח, פלפל, בצל וכוס 1 של בירה שחורה. כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 7 עד 8 שעות.
כ -30 דקות לפני ההגשה, ב סיר 4 ליטר או תנור הולנדי, לחמם 2 כוסות בירה שורש, רוטב צ ' ילי 1/2 מלח כפית להרתיח מעל חום בינוני גבוה. להפחית חום בינוני. לבשל 8 עד 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד תערובת הוא מבריק מופחת 2 1/2 עד 3 כוסות.
הסר חזיר מ בישול איטי,השלכת נוזל בישול. חזיר רטוש, באמצעות 2 מזלגות למשוך חזיר זה מזה. מערבבים בתערובת רוטב צ ' ילי. כדי לשרת, כפית על תערובת 1/2 כוס חזיר בכל לחמניה.