בישול נמרץ: פורט, שוקולד ומילקשייק אוכמניות
אם יש לכם אוכמניות, גלידה vanillan, סירופ שוקולד פורט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו בישול נמרץ: עוגת שוקולד Nocino, בישול נמרץ: ריבועי עוגת גבינה שוקולד Orangecello, ו בישול נמרץ: טארט קמפרי תות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יציאת גרידה כתומה בסיר קטן מעל חום בינוני. מבשלים עד הנוזל מצטמצם 1/2 כוס, 5 עד 10 דקות. להפחית את החום נמוך, להוסיף לאט חמאה ושוקולד, ערבוב לעתים קרובות עד נמס לחלוטין.
הסר מהחום ולהוסיף תמצית וניל. שמור בצד למילקשייק.
כדי להכין מילקשייק, מניחים אוכמניות וסוכר בסיר קטן על חום בינוני גבוה. מבשלים עד שהסוכר מומס ופירות מתחילים לרכך, 3 עד 5 דקות.
מוסיפים פירות יער לבלנדר יחד עם גלידה, חלב, ו 3 כפות של סירופ שוקולד פורט. להתמזג במהירות גבוהה עד בשילוב מלא, מגרד את הצדדים לפי הצורך. מיד לשפוך לתוך כוסות ומגישים.