קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות42
מגזין

בית המשפט של דג אדום

בית המשפט של דג אדום
מרק בית המשפט של דג אדום הוא ללא חלב ופסקאטרי ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 33 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל של 454 קלוריות. אם יש לכם פלפל, בצל ירוק, סלרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב טריזי לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בקלאווה מגולגלת כמו קינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכון זה מן המתכונים שלי יש 1 אוהדים. נסו לואיזיאנה קורט-בולון (או בולון קייג'ון קורט), בקלה עלומה בבויון בית המשפט, ו סנאפר בהאיטי קורט-בויון (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב שמן וקמח בסיר ציר גדול; מבשלים על אש בינונית 30 דקות או עד שרוקס הוא בצבע של אגורה נחושת, תוך ערבוב תדיר.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלאימלאי
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מערבבים פלפל ירוק, בצל, סלרי ושום; מבשלים תוך ערבוב תדיר 15 דקות או עד שהירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוקפלפל ירוק
ירקירק
סלריסלרי
שוםשום
בצלבצל
3
להוסיף עגבניות; לבשל, חשף, על אש נמוכה 1 שעה או עד שמן מתחיל להפריד סביב קצה של סיר המניה; מערבבים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
מלאימלאי
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
4
מערבבים פנימה את 8 המרכיבים הבאים; מבשלים, ללא כיסוי, 30 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
5
מוסיפים דגים ומבשלים 20 דקות או עד שהדגים מתקלפים בקלות כאשר הם נבדקים במזלג.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
6
מגישים מעל אורז מבושל חם בקערות הגשה אישיות.
מרכיבים שתצטרך
אורז מבושלאורז מבושל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מקשטים עם בצל ירוק קצוץ ולימון טריזים.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
בצל ירוקבצל ירוק

מרכיבים

2עלי דפנה, מרוסקיםעלי דפנה, מרוסקים1קילוגרםעגבניות, לא מצוחצחיםעגבניות, לא מצוחצחים3ביוןסלרי, קצוץסלרי, קצוץ12ריבס, קצוץ טרי או קפואאורז מבושל חםאורז מבושל חם2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמלאי דגים (עמוד 132) או מיםמלאי דגים (עמוד 132) או מים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פטרוזיליה טרייה קצוצהפטרוזיליה טרייה קצוצה1שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשום, טחוןשום, טחון2ציפורןשום, טחוןשום, טחון12ריבס, קצוץ טרי או קפואבצל ירוק קצוץבצל ירוק קצוץ3מידות בינוניותפלפלים ירוקים, קצוציםפלפלים ירוקים, קצוצים0(יכול להיות או להרחיק)allspice הקרקעallspice הקרקע2פרוסותפרוסות דקות לימוןפרוסות דקות לימון12ריבס, קצוץ טרי או קפואפלחי לימוןפלחי לימון2largesבצל, קצוץבצל, קצוץ0(יכול להיות או להרחיק)פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות2קילוגרםפילה דג אדום, לחתוך לחתיכות בגודל ביספילה דג אדום, לחתוך לחתיכות בגודל ביס2(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר.
תלוי בקרקע ובמיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט עד לגידולים עליונים מוחלטים. הכרמים החמים וחשופים לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ הגיר הדשנה שלהם, הם דוגמה לספר לימוד. הכעס אלטו אדיג ' ה פינו גריגיו יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק משתלב היטב עם מרק דגים ודגים, חזה עופות גיני או פילה עגל.
תלוי בקרקע ובמיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט עד לגידולים עליונים מוחלטים. הכרמים החמים וחשופים לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ הגיר הדשנה שלהם, הם דוגמה לספר לימוד. הכעס אלטו אדיג ' ה פינו גריגיו יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק משתלב היטב עם מרק דגים ודגים, חזה עופות גיני או פילה עגל.
Depending on the soil and microclimate, Pinot gris varies from a simple everyday wine all the way up to absolute top growths. The warm, sun-exposed vineyards of the Anger sites, with their loamy limestone gravel soils, are a textbook example. The Anger Alto Adige Pinot Grigio has a noble structure, nice balance and fine acidity – making it an absolute pleasure to drink. The strong white goes well with fish and fish soup, guinea fowl breast or veal fillet.