מרק בית המשפט של דג אדום הוא ללא חלב ופסקאטרי ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 33 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל של 454 קלוריות. אם יש לכם פלפל, בצל ירוק, סלרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב טריזי לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בקלאווה מגולגלת כמו קינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכון זה מן המתכונים שלי יש 1 אוהדים. נסו לואיזיאנה קורט-בולון (או בולון קייג'ון קורט), בקלה עלומה בבויון בית המשפט, ו סנאפר בהאיטי קורט-בויון (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב שמן וקמח בסיר ציר גדול; מבשלים על אש בינונית 30 דקות או עד שרוקס הוא בצבע של אגורה נחושת, תוך ערבוב תדיר.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
מלאי
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מערבבים פלפל ירוק, בצל, סלרי ושום; מבשלים תוך ערבוב תדיר 15 דקות או עד שהירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוק
ירק
סלרי
שום
בצל
3
להוסיף עגבניות; לבשל, חשף, על אש נמוכה 1 שעה או עד שמן מתחיל להפריד סביב קצה של סיר המניה; מערבבים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
מלאי
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר
4
מערבבים פנימה את 8 המרכיבים הבאים; מבשלים, ללא כיסוי, 30 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
5
מוסיפים דגים ומבשלים 20 דקות או עד שהדגים מתקלפים בקלות כאשר הם נבדקים במזלג.
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר.
תלוי בקרקע ובמיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט עד לגידולים עליונים מוחלטים. הכרמים החמים וחשופים לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ הגיר הדשנה שלהם, הם דוגמה לספר לימוד. הכעס אלטו אדיג ' ה פינו גריגיו יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק משתלב היטב עם מרק דגים ודגים, חזה עופות גיני או פילה עגל.
Depending on the soil and microclimate, Pinot gris varies from a simple everyday wine all the way up to absolute top growths. The warm, sun-exposed vineyards of the Anger sites, with their loamy limestone gravel soils, are a textbook example. The Anger Alto Adige Pinot Grigio has a noble structure, nice balance and fine acidity – making it an absolute pleasure to drink. The strong white goes well with fish and fish soup, guinea fowl breast or veal fillet.