קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות71
מגזין

בלסמי Glazed לונדון Broil

בלסמי Glazed לונדון Broil
בלסמי Glazed לונדון Broil עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 314 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך צלייה בלונדון, שן שום, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. מתכונים דומים: בלסמי במרינדה צלוי לונדון, צלוי בלסמי לונדון צלוי, ו צלייה בלונדון עם רוטב דובדבן-בלסמי.

הוראות

1
מחממים את המטאטא ומקווים גיליון אפייה מעוטר בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
2
מתבלים את הבשר במלח ופלפל. במחבת גדולה על חום נמוך, לשלב את החומץ, סוכר חום, שום, עלה דפנה. מבשלים עד הנוזל מצטמצם בחצי והוא עקביות syrupy, על 5 דקות. זרוק את השום ועלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
סוכר חוםסוכר חום
עלי דפנהעלי דפנה
חומץחומץ
שוםשום
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
שים את הבשר על תבנית האפייה למרוח אותו עם זיגוג. לטגן את הבשר 4 אינץ ' מהחום עד שהוא מגיע לרמה הרצויה של doneness, על 4 עד 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
הסר מן broiler ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 5 דקות. חותכים דק את הבשר כנגד התבואה ומעבירים אותו למגש הגשה.
מרכיבים שתצטרך
דגניםדגנים
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. המרלו של מחוז פג ' ו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 38 דולר לבקבוק.
מרלו מחוז פג ' ו
מרלו מחוז פג ' ו
צבע אודם עמוק, המרלו 2016 מציע ניחוחות ריחניים, שכבתיים של רימונים עסיסיים, תבלין אפייה וקמצוץ ארז. פירות עבותים של דובדבנים ובלקברי עוטפים את החיך. רמזים רכים של שקדים קלויים ווניל מגיעים לשיאם בגימור אלגנטי. טעים עכשיו, מרלו זה ימשיך להתבגר במשך 6-8 השנים הבאות.תערובת: 95% מרלו, 4% קברנה סוביניון, 1% פטיט סירה