קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

בנדיקט עוף עם פנים פתוחות

בנדיקט עוף עם פנים פתוחות
עוף פתוח בנדיקט הוא ארוחת בוקר המגישה 6. מנה אחת מכילה 486 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה מ טעם הבית דורש בייקון קנדי, מיונז, מלח ומיץ לימון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון טוב של 51%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: כריכי עוף עם פנים פתוחות, פאי עוף עם פנים פתוחות, ו המבורגרים אבוקדו עוף עם פנים פתוחות.

הוראות

1
פאונד עוף ל 1/4-ב. עובי. בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו קמח, פפריקה, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עוף שלםעוף שלם
פפריקהפפריקה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
2
מוסיפים עוף, חתיכה אחת בכל פעם, ומנערים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
3
במחבת גדולה מבשלים עוף בשמן עד להשחמה ומיצים מתבהרים.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מעבירים לפלטה ושומרים על חום. בייקון חום באותה מחבת, הופך פעם אחת; מוציאים ושומרים על חום.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
לרוטב שלבו שמנת חמוצה, מיונז, מיץ לימון, חרדל ופלפל בסיר קטן. מבשלים תוך ערבוב מתמיד עד לחימום; להחזיק על אש נמוכה (לא להרתיח).
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
מיונזמיונז
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
חרדלחרדל
פלפלפלפל
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
מניחים חצאי מאפינס אנגליים על תבנית עם נייר אפייה. מעל כל אחד פרוסת בייקון, חצי חזה עוף אחד ו -2 כפות רוטב. לצלות עד מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
מאפין אנגלימאפין אנגלי
בייקוןבייקון
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה

יין מומלץ: שרדונה, קאווה

ביצים בנדיקט בתפריט? נסה להתאים עם שרדונה וקאווה. יין מבעבע - עם שלנו ללא מיץ תפוזים-הוא בחירה ברורה לביצים. עם רוטב הולנדייז חמאה, אם כי, אתה יכול לבחור יין לבן מלא יותר כמו שרדונה. פרג סנטה לוסיה היילנדס שרדונה עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
פופי סנטה לוסיה היילנדס שרדונה
פופי סנטה לוסיה היילנדס שרדונה
תווים צעירים של לימון ויערה מרובדים על מלון בשל, אגוז מוסקט וציפורן. תפיסת המתיקות נגזרת מהבשלות הפרי, מזדקנת על שקעי שמרים מעורבבים באופן קבוע בנוכחות אלון צרפתי מיושן.