בס פסים צלוי עם רוטב צ'ייב ושמנת חמוצה
בס פסים צלוי עם רוטב צ'ייב ושמנת חמוץ עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 232 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 6 . אם יש לך מלח, לימון, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. וזה טוב. מתכונים דומים: בס פסים צלוי עם רוטב צ'ייב ושמנת חמוצה, מבשלים את הספר: בס פסים צלוי-פאן עם סלט חומוס תוניסאי ורוטב יוגורט, ו בס פסים צלוי.
הוראות
מערבבים שמנת חמוצה, מים, מיץ, מלח, ועירית בבלנדר עד תערובת רק הופך ירוק חיוור. מתבלים עם פלפל.
הסר כל עצמות סיכה מן הדגים עם פינצטה או צבת מחט האף ודגים לטפוח יבש עם מגבות נייר. להבקיע עור בכמה מקומות עם סכין חדה דק כדי למנוע דגים מסתלסל (לא לחתוך בשר) ודגים העונה עם מלח ופלפל.
שמן חום במחבת nonstick 12 אינץ ' על חום גבוה עד חם אבל לא מעשן, ואז לצרוב דגים, צד העור למטה, ב 2 קבוצות עד העור הוא חום זהוב פריך, 3 עד 4 דקות (דגים לא יהיה מבושל באופן מלא).
העברה, צד העור למעלה, לתבנית אפייה רדודה משומנת.
דג צלוי, חשוף, באמצע התנור עד רק מבושל דרך, 7 עד 8 דקות.
כפית 3 כפות רוטב על כל אחד 6 צלחות העליון עם תפוחי אדמה וקישואים. לסחוט טריז לימון על כל פילה, ואז במקום דגים, עור הצדדים למעלה, על ירקות. דגים מובילים עם נבטים.
רוטב יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.