קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות32
מגזין

בס פסים צלוי עם רוטב צ'ייב ושמנת חמוצה

בס פסים צלוי עם רוטב צ'ייב ושמנת חמוצה
בס פסים צלוי עם רוטב צ'ייב ושמנת חמוץ עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 232 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 6 . אם יש לך מלח, לימון, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. וזה טוב. מתכונים דומים: בס פסים צלוי עם רוטב צ'ייב ושמנת חמוצה, מבשלים את הספר: בס פסים צלוי-פאן עם סלט חומוס תוניסאי ורוטב יוגורט, ו בס פסים צלוי.

הוראות

1
מערבבים שמנת חמוצה, מים, מיץ, מלח, ועירית בבלנדר עד תערובת רק הופך ירוק חיוור. מתבלים עם פלפל.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
עיריתעירית
פלפלפלפל
מיץמיץ
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
1
מחממים תנור ל 450 ° F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
הסר כל עצמות סיכה מן הדגים עם פינצטה או צבת מחט האף ודגים לטפוח יבש עם מגבות נייר. להבקיע עור בכמה מקומות עם סכין חדה דק כדי למנוע דגים מסתלסל (לא לחתוך בשר) ודגים העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
סכיןסכין
3
שמן חום במחבת nonstick 12 אינץ ' על חום גבוה עד חם אבל לא מעשן, ואז לצרוב דגים, צד העור למטה, ב 2 קבוצות עד העור הוא חום זהוב פריך, 3 עד 4 דקות (דגים לא יהיה מבושל באופן מלא).
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
העברה, צד העור למעלה, לתבנית אפייה רדודה משומנת.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
דג צלוי, חשוף, באמצע התנור עד רק מבושל דרך, 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
כפית 3 כפות רוטב על כל אחד 6 צלחות העליון עם תפוחי אדמה וקישואים. לסחוט טריז לימון על כל פילה, ואז במקום דגים, עור הצדדים למעלה, על ירקות. דגים מובילים עם נבטים.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
ירקירק
תפוח אדמהתפוח אדמה
קישואיםקישואים
נבטיםנבטים
רוטברוטב
דגיםדגים
7
* זמין בשוקי חקלאים.
1
רוטב יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב