בצל ברביקיו וגודה מעושן Quesadillas עם אפונה לירות מיני סלט
המתכון Bbq בצל וקסדיות גבינת גאודה מעושנת עם אפונה לירות מיני סלט מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט גדול צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מתאבן זה יש 948 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 55 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם רוטב ברביקיו שנרכש, נבטי אפונה, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו בצל ברביקיו וגודה מעושן Quesadillas עם אפונה לירות מיני סלט, Gudan מעושן וקסדיות בצל מתוקות, ו בצל ברביקיו בגריל וגודה גבינה מעושנת (מתכונים דומים).
הוראות
חום 3 כפות שמן במחבת nonstick גדול מעל חום גבוה.
מוסיפים בצל ומטגנים עד כמעט רך, על 5 דקות.
מוסיפים רוטב ברביקיו ו 2 כפות מים. מערבבים עד בצל מצופה באופן שווה, על 2 דקות.
מקום 4 טורטיות על משטח עבודה.
מפזרים 1/4 של גבינה, ואז 1/4 של כוסברה ו 1/4 של בצל על כל טורטייה. למעלה כל אחד עם טורטייה שנייה ולחץ לדבוק.
מברשת מחבת עם 1 כפית שמן; חום מעל חום בינוני-גבוה.
להוסיף 1 קסדייה; לבשל עד גבינה מותכת, על 2 דקות לכל צד.
מניחים על תבנית אפייה בתנור. חזור עם שאר הקסדיות.
חותכים כל quesadilla לרבעים; לסדר 4 רבעים על כל צלחת. לזרוק יורה אפונה בקערה בינונית עם 5 כפיות שמן, רוטב חם, וקורט של מלח.