בצל מקורמל, נקניק ופיצה בזיליקום
בצל מקורמל, פיצה נקניק ובזיליקום עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 555 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן. גשו לסופר וקנו נקניק חזיר, עלי בזיליקום, גורגונזולה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. מתכון זה מאוכלרשת יש 32 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 42%. מתכונים דומים: בצל מקורמל ופיצה נקניקיות הודו, בצל קרמל ופיצה נקניק עם ארוגולה, ו נקניק איטלקי ופיצה בצל מקורמל.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
שים מתלה לתנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 475 מעלות צלזיוס.
מפזרים נייר אפייה כבד (ללא דפנות) עם קמח תירס ומניחים בצד.
במחבת גדולה ממיסים 3 כפות שמן זית והחמאה על אש בינונית-נמוכה.
מוסיפים את הבצל, המלח והפלפל. מבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד להזהבה ומקורמלים, כ -20 דקות. מגבירים את האש לבינונית-גבוהה ומוסיפים את הנקניקיה. בעזרת כף עץ שוברים את הנקניקיה ומבשלים תוך ערבוב מתמיד עד לבישול כ - 8 דקות. מניחים בצד להתקרר מעט.
על משטח עבודה מקומח קלות מרדדים את הבצק לעיגול בקוטר 13 אינץ 'בעובי של כ -1 / 4 אינץ'.
מעבירים את הבצק לתבנית האפייה המוכנה ומזלפים שמן זית.
מורחים את תערובת הבצל באופן אחיד על הבצק ומשאירים גבול בגודל 1 אינץ'.
אופים עד שהקרום מזהיב והגבינה נמסה, בערך 15 עד 17 דקות.
מוציאים מהתנור ומפזרים בזיליקום קצוץ.
חותכים את הפיצה ל טריזים ומגישים.