קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

בצל מקורמל, נקניק ופיצה בזיליקום

בצל מקורמל, נקניק ופיצה בזיליקום
בצל מקורמל, פיצה נקניק ובזיליקום עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 555 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן. גשו לסופר וקנו נקניק חזיר, עלי בזיליקום, גורגונזולה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. מתכון זה מאוכלרשת יש 32 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 42%. מתכונים דומים: בצל מקורמל ופיצה נקניקיות הודו, בצל קרמל ופיצה נקניק עם ארוגולה, ו נקניק איטלקי ופיצה בצל מקורמל.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
שים מתלה לתנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 475 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
מפזרים נייר אפייה כבד (ללא דפנות) עם קמח תירס ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירסקמח תירס
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
במחבת גדולה ממיסים 3 כפות שמן זית והחמאה על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים את הבצל, המלח והפלפל. מבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד להזהבה ומקורמלים, כ -20 דקות. מגבירים את האש לבינונית-גבוהה ומוסיפים את הנקניקיה. בעזרת כף עץ שוברים את הנקניקיה ומבשלים תוך ערבוב מתמיד עד לבישול כ - 8 דקות. מניחים בצד להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
נקניקנקניק
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
6
על משטח עבודה מקומח קלות מרדדים את הבצק לעיגול בקוטר 13 אינץ 'בעובי של כ -1 / 4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
7
מעבירים את הבצק לתבנית האפייה המוכנה ומזלפים שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
מורחים את תערובת הבצל באופן אחיד על הבצק ומשאירים גבול בגודל 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
בצקבצק
בצלבצל
9
מפזרים את הגבינה מעל.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
10
אופים עד שהקרום מזהיב והגבינה נמסה, בערך 15 עד 17 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
מוציאים מהתנור ומפזרים בזיליקום קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
באזיל!באזיל!
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
חותכים את הפיצה ל טריזים ומגישים.