בצק הקרום הבסיסי הטוב ביותר של פאי
בצק הקרום הבסיסי הטוב ביותר עשוי להיות רק הקרום שאתה מחפש. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 268 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, סוכר, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 18% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו עוגת חמאת בוטנים עם קרום בייגלה, בצק פיצה בסיסי, ו בצק בסיסי של מאסה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח, סוכר ומלח בקערה גדולה. טיפה בחמאה וקיצור. באמצעות הידיים, מזלג, חותך מאפה, או שני סכינים, לעבוד חמאה וקיצור לתערובת הקמח עד שהוא דומה קמח תירס עם כמה חתיכות בגודל אפונה קטנות.
באמצעות מזלג, מערבבים במהירות במי קרח 1/2 כוס (תערובת לא תחזיק יחד). הפוך בצק ופירורים על משטח נקי. ללוש רק עד הבצק מתחיל להחזיק יחד אבל כמה חתיכות עדיין ליפול, 5 עד 10 פעמים. מחלקים בצק לשניים ומטפחים כל מחצית לתוך 6-in. דיסק. עוטפים כל דיסק בניילון נצמד ומקררים לפחות 20 דקות ועד לילה.
קרום עוגה ללא פחד: אפילו טבחים מנוסים יכולים למצוא את זה מאיים לעשות מאפה עוגה. הטיפים הבאים יעזרו לך להפוך את קרום נהדר בקלות.
שמור את הבצק קר והחמאה גושית. עבור קרום קשקשי, לשמור על החמאה מפני נמס לתוך הבצק לפני האפייה. למה? אלה פיסות חמאה, אשר צריך להיות בערך בגודל אפונה, נועדו להמיס בתנור, נותן את קיטור שיוצר כיסים קשקשים. אם הבצק נראה מתרכך יותר מדי כמו שאתה עובד עם זה, לזרוק אותו במקרר במשך 15 דקות. כפי שאתה מגלגל את הבצק, אתה צריך לראות ורידים של חמאה זורמים דרכו.
צאו מהמרכז. זה הרבה יותר קל לגלגל בצק למעגל אם אתה עובד מהמרכז החוצה לקצה בכל הכיוונים.
אל תגזים. עיבוד יתר של הבצק ושימוש בקמח רב מדי יכול להפוך את קרום העוגה קשה ויבש. נסה לשמור על יד קלה עם שניהם, מתגלגל רק מספיק כדי להגיע לגודל הרצוי באמצעות קמח מספיק רק כדי לשמור על הבצק מלהידבק לדלפק.
השתמש שקית קרום עוגה. כלי שימושי זה לוקח את המתח מתוך מתגלגל על ידי מתן מסגרת עגולה nonstick עבור הבצק כפי שאתה מגלגל אותו, ומאפשר לך להשתמש פחות קמח ולהימנע קצוות שאגי. פשוט לשים את הבצק הצונן בתיק, לסגור אותו, לגלגל אותו החוצה, ולהעביר אותו למחבת שלך. התיקים מגיעים בגדלים שונים לפשטידות רגילות ועמוקות וזמינים ממקורות מקוונים רבים (כגון www.sugarcraft.com $ 3-6 $ לכל שקית).
השתמש בבצק שקנה בחנות. אם אתה קצר בזמן (או סבלנות), אתה תמיד יכול להשתמש בצק מוכן. במבחנים שלנו, העדפנו פילסברי פשוט לפתוח קרום עוגה בקירור ($99), אשר יש מרקם פריך יפה (אם טעם תפל מעט) וקרום פאי הגורמה של הסוחר ג ' ו ($49), אשר יש גימור חמאתי יותר.
מקמט את הקצוות. Crimping או fluting הקצוות של פאי כפול קרום חותם את הבצק ושומר על המילוי דולף החוצה במהלך האפייה. אפילו על עוגה אחת קרום, crimping יכול ליצור אפקט סכר מועיל. ישנן טכניקות טובות רבות, אבל האהוב עלינו הוא לצבוט את הבצק סביב האצבע המורה של יד אחת באמצעות האגודל והאצבע של השנייה.