קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקלתית
מגזין

בצק הקרום הבסיסי הטוב ביותר של פאי

בצק הקרום הבסיסי הטוב ביותר של פאי
בצק הקרום הבסיסי הטוב ביותר עשוי להיות רק הקרום שאתה מחפש. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 268 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, סוכר, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 18% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו עוגת חמאת בוטנים עם קרום בייגלה, בצק פיצה בסיסי, ו בצק בסיסי של מאסה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים קמח, סוכר ומלח בקערה גדולה. טיפה בחמאה וקיצור. באמצעות הידיים, מזלג, חותך מאפה, או שני סכינים, לעבוד חמאה וקיצור לתערובת הקמח עד שהוא דומה קמח תירס עם כמה חתיכות בגודל אפונה קטנות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
באמצעות מזלג, מערבבים במהירות במי קרח 1/2 כוס (תערובת לא תחזיק יחד). הפוך בצק ופירורים על משטח נקי. ללוש רק עד הבצק מתחיל להחזיק יחד אבל כמה חתיכות עדיין ליפול, 5 עד 10 פעמים. מחלקים בצק לשניים ומטפחים כל מחצית לתוך 6-in. דיסק. עוטפים כל דיסק בניילון נצמד ומקררים לפחות 20 דקות ועד לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
3
קרום עוגה ללא פחד: אפילו טבחים מנוסים יכולים למצוא את זה מאיים לעשות מאפה עוגה. הטיפים הבאים יעזרו לך להפוך את קרום נהדר בקלות.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגותבצק עוגות
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
4
שמור את הבצק קר והחמאה גושית. עבור קרום קשקשי, לשמור על החמאה מפני נמס לתוך הבצק לפני האפייה. למה? אלה פיסות חמאה, אשר צריך להיות בערך בגודל אפונה, נועדו להמיס בתנור, נותן את קיטור שיוצר כיסים קשקשים. אם הבצק נראה מתרכך יותר מדי כמו שאתה עובד עם זה, לזרוק אותו במקרר במשך 15 דקות. כפי שאתה מגלגל את הבצק, אתה צריך לראות ורידים של חמאה זורמים דרכו.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
5
צאו מהמרכז. זה הרבה יותר קל לגלגל בצק למעגל אם אתה עובד מהמרכז החוצה לקצה בכל הכיוונים.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
6
אל תגזים. עיבוד יתר של הבצק ושימוש בקמח רב מדי יכול להפוך את קרום העוגה קשה ויבש. נסה לשמור על יד קלה עם שניהם, מתגלגל רק מספיק כדי להגיע לגודל הרצוי באמצעות קמח מספיק רק כדי לשמור על הבצק מלהידבק לדלפק.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
7
השתמש שקית קרום עוגה. כלי שימושי זה לוקח את המתח מתוך מתגלגל על ידי מתן מסגרת עגולה nonstick עבור הבצק כפי שאתה מגלגל אותו, ומאפשר לך להשתמש פחות קמח ולהימנע קצוות שאגי. פשוט לשים את הבצק הצונן בתיק, לסגור אותו, לגלגל אותו החוצה, ולהעביר אותו למחבת שלך. התיקים מגיעים בגדלים שונים לפשטידות רגילות ועמוקות וזמינים ממקורות מקוונים רבים (כגון www.sugarcraft.com $ 3-6 $ לכל שקית).
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
השתמש בבצק שקנה בחנות. אם אתה קצר בזמן (או סבלנות), אתה תמיד יכול להשתמש בצק מוכן. במבחנים שלנו, העדפנו פילסברי פשוט לפתוח קרום עוגה בקירור ($99), אשר יש מרקם פריך יפה (אם טעם תפל מעט) וקרום פאי הגורמה של הסוחר ג ' ו ($49), אשר יש גימור חמאתי יותר.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
9
מקמט את הקצוות. Crimping או fluting הקצוות של פאי כפול קרום חותם את הבצק ושומר על המילוי דולף החוצה במהלך האפייה. אפילו על עוגה אחת קרום, crimping יכול ליצור אפקט סכר מועיל. ישנן טכניקות טובות רבות, אבל האהוב עלינו הוא לצבוט את הבצק סביב האצבע המורה של יד אחת באמצעות האגודל והאצבע של השנייה.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)