קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות60
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

בקלאווה אגוזי לוז פיסטוק

בקלאווה אגוזי לוז פיסטוק
בקלאבן אגוזי לוז פיסטוק הוא לקטו אובו צמחוני ומספק כ 60 מנות. לקינוח הזה יש 163 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-34 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לך סוכר, דבש, אגוזי לוז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. מתכון זה אופייני למטבח המזרח התיכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -25 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 17%, וזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: בקלאווה אגוזי לוז פיסטוק, בקלאווה אגוזי לוז, ו בקלאווה פיסטוק.

הוראות

1
בקערה גדולה זורקים יחד את אגוזי הפיסטוק, אגוזי הלוז, 2 כפיות קינמון, 1/2 כפית ציפורן טחונה ו -1 / 2 כוס סוכר.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי פיסטוקאגוזי פיסטוק
ציפורן קרקעציפורן קרקע
אגוזי לוזאגוזי לוז
קינמוןקינמון
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מגלגלים מאפה פילו מופשר, ומכסים במגבת לחה למניעת ייבוש וסדקים.
מרכיבים שתצטרך
מאפה פילומאפה פילו
3
מברישים תבנית ג 'לירול בגודל 10 על 15 אינץ' בחמאה מומסת בעזרת מברשת מאפה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
מחבתמחבת
4
הניחו דף מאפה אחד על התבנית החמאה, והברישו בעוד חמאה. חזור על הפעולה עד שיש 8 גיליונות בצק חמאה מוערמים.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מפזרים מעט מתערובת האגוזים על שכבה זו, ואז מכסים ב -3 שכבות מאפה נוספות, כל אחת מוברשת בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
6
מפזרים עוד מתערובת האגוזים, ואז 3 שכבות של מאפה חמאה. חזור על תבנית זו עד שתערובת האגוזים נעלמת, ושמור 8 שכבות מאפה לחלק העליון. בכל פעם שכבת מאפה ממוקם, זה חייב להיות מוברש עם חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
7
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
חותכים את המאפה לרצועות, ואז ליהלומים. חתיכות צריך להיות קצת קטן כי הם כל כך מתוק. בשלב זה כל חתיכה עשויה להיות משובצת בציפורן שלמה.
מרכיבים שתצטרך
ציפורן שלמהציפורן שלמה
9
מחממים את יתרת החמאה המומסת עד לרתיחה, ומזלפים אותה באופן אחיד על כל התבנית.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
אופים במשך שעה 1 ו 15 דקות בתנור שחומם מראש, או עד זהוב שווה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
בזמן שהמאפה נאפה, שלבו בסיר גדול את 3 הכוסות הנותרות סוכר, מים, דבש, 1 כפית קינמון ו -1 / 4 כפית ציפורן טחונה. מביאים לרתיחה ואז מבשלים על אש בינונית למשך 15 דקות. מניחים בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
ציפורן קרקעציפורן קרקע
קינמוןקינמון
דבשדבש
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
12
כאשר המאפה יוצא מהתנור, מיד לשפוך את הסירופ באופן שווה על המחבת כולה. היזהר בעת המזיגה; הסירופ החם עלול לגרום לחמאה במאפה להתבשל ולהתיז. אפשר לבקלאווה להתקרר לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
סירופסירופ
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
13
הסר ציפורן שלמה מחתיכות לפני האכילה.
מרכיבים שתצטרך
ציפורן שלמהציפורן שלמה

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לבקלאווה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. סולרה קרם שרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
נ. ב. סולרה קרם שרי
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.