קושימומחה
מוכן ב25 שעות, 26 דק.
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

בקלה מלוח à La Brás (Bacalhau à La Brás)

בקלה מלוח à La Brás (Bacalhau à La Brás)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בקלה מלוח à La Brás (Bacalhau à La Brás). המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 293 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 25 שעות ו-26 דקות. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה אפויים, מלח, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חוטי זעפרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת זעפרן כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, נסו בקלה אפוי / בקלה מומלח, בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, ו גיליון פאן צ'ילי סיד בקלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשטוף דגים עם מים קרים; מקום, צד העור למעלה, בתבנית אפייה רדודה. מכסים במים עד 1/4 אינץ ' מעל דגים. מכסים ומקררים 24 שעות, מחליפים מים 4 פעמים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
2
לנקז דגים.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
3
מניחים דגים בסיר גדול; מכסים במים. מביאים לרתיחה, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים 12 עד 15 דקות או עד דגים מתחילים להתפורר בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
ניקוז. דג פתית לחתיכות בגודל ביס עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
5
בעוד דגים מבשלים, מניחים מקלות תפוחי אדמה בקערה גדולה. מכסים במים קרים עד 1 אינץ ' מעל תפוחי אדמה; לתת לעמוד 30 דקות כדי לצייר עמילן.
מרכיבים שתצטרך
מקלות תפוחי אדמהמקלות תפוחי אדמה
תפוח אדמהתפוח אדמה
עמילןעמילן
מיםמים
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
לנקז ולייבש עם מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
7
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
הוסף 2 כפות שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מוסיפים חצי תפוחי אדמה; מבשלים 5 דקות או עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
10
הסר תפוחי אדמה מן המחבת; ניקוז על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
11
הוסף 1 כף שמן למחבת; מערבולת מעיל. חזור על הליך עם שאריות תפוחי אדמה. להפחית חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
12
הוסף 1 1/2 כפיות שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
13
מוסיפים בצל, זעפרן ושום; מטגנים 6 עד 8 דקות או עד הבצל הוא חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
שוםשום
בצלבצל
14
להוסיף 1 1/2 הנותרים כפיות שמן ודגים; לבשל 3 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
שמן בישולשמן בישול
15
להוסיף תפוחי אדמה; לבשל 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
16
מערבבים ביצים, מלח ופלפל בקערה גדולה; מערבבים היטב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
17
יוצקים ביצים על תערובת תפוחי אדמה, ומבשלים 3 דקות או עד ביצים רכות-מקושקשות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ביצהביצה
18
מפזרים זיתים ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
זיתיםזיתים
19
בקלה מלוחה לפני הקירור, בקלה מלוחה עזר לשמר את הדגים. דגים מלוחים באיכות נמוכה מגיעים מפילה דק יותר ונוטים להתייבש עד כדי כך שאין לו טעם. חפשו בקלה מלוחה בעובי של 1/2 אינץ', רצוי מאזור המותניים, ולפחות מעט גמיש. כדי להסיר את המלח ואת rehydrate הדגים, להשרות אותו במים קרים במשך יום או יומיים, שינוי המים שלוש עד ארבע פעמים ביום (לשנות את המים לעתים קרובות יותר אם אתה להשרות את הדגים פחות זמן).
מרכיבים שתצטרך
קודקוד
מיםמים
דגיםדגים
מלחמלח

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

Cod עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.