תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בקלה מלוח à La Brás (Bacalhau à La Brás). המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 293 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 25 שעות ו-26 דקות. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה אפויים, מלח, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חוטי זעפרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת זעפרן כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, נסו בקלה אפוי / בקלה מומלח, בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, ו גיליון פאן צ'ילי סיד בקלה (מתכונים דומים).
הוראות
1
לשטוף דגים עם מים קרים; מקום, צד העור למעלה, בתבנית אפייה רדודה. מכסים במים עד 1/4 אינץ ' מעל דגים. מכסים ומקררים 24 שעות, מחליפים מים 4 פעמים.
מרכיבים שתצטרך
מים
דגים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
2
לנקז דגים.
מרכיבים שתצטרך
דגים
3
מניחים דגים בסיר גדול; מכסים במים. מביאים לרתיחה, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים 12 עד 15 דקות או עד דגים מתחילים להתפורר בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
מים
דגים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
4
ניקוז. דג פתית לחתיכות בגודל ביס עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
דגים
5
בעוד דגים מבשלים, מניחים מקלות תפוחי אדמה בקערה גדולה. מכסים במים קרים עד 1 אינץ ' מעל תפוחי אדמה; לתת לעמוד 30 דקות כדי לצייר עמילן.
מרכיבים שתצטרך
מקלות תפוחי אדמה
תפוח אדמה
עמילן
מים
דגים
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
לנקז ולייבש עם מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
7
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
הוסף 2 כפות שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
מוסיפים חצי תפוחי אדמה; מבשלים 5 דקות או עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
10
הסר תפוחי אדמה מן המחבת; ניקוז על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
מחבת
11
הוסף 1 כף שמן למחבת; מערבולת מעיל. חזור על הליך עם שאריות תפוחי אדמה. להפחית חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
12
הוסף 1 1/2 כפיות שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
13
מוסיפים בצל, זעפרן ושום; מטגנים 6 עד 8 דקות או עד הבצל הוא חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
זעפרן
שום
בצל
14
להוסיף 1 1/2 הנותרים כפיות שמן ודגים; לבשל 3 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
דגים
שמן בישול
15
להוסיף תפוחי אדמה; לבשל 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
16
מערבבים ביצים, מלח ופלפל בקערה גדולה; מערבבים היטב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
ביצה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
17
יוצקים ביצים על תערובת תפוחי אדמה, ומבשלים 3 דקות או עד ביצים רכות-מקושקשות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
ביצה
18
מפזרים זיתים ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה
זיתים
19
בקלה מלוחה לפני הקירור, בקלה מלוחה עזר לשמר את הדגים. דגים מלוחים באיכות נמוכה מגיעים מפילה דק יותר ונוטים להתייבש עד כדי כך שאין לו טעם. חפשו בקלה מלוחה בעובי של 1/2 אינץ', רצוי מאזור המותניים, ולפחות מעט גמיש. כדי להסיר את המלח ואת rehydrate הדגים, להשרות אותו במים קרים במשך יום או יומיים, שינוי המים שלוש עד ארבע פעמים ביום (לשנות את המים לעתים קרובות יותר אם אתה להשרות את הדגים פחות זמן).
Cod עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.