בקר ברביקיו פיקנטי
בשר ברביקיו פיקנטי הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 111 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 1042 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. אם יש לך מים, בצל, חרדל דיז'ון אפור poupon, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו כריכי בשר קצוץ ברוטב ברביקיו חריף, רוטב ברביקיו חריף, ו ברביקיו בקר (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל סטייק בשמן חם במחבת גדולה על חום בינוני גבוה עד השחמה משני הצדדים.
מוסיפים בצל; מבשלים עד חום זהוב, ערבוב מדי פעם.
מערבבים מרכיבים שנותרו עד מעורבב היטב.
מוסיפים תערובת רוטב סטייק למחבת. מביאים לרתיחה; לכסות. מבשלים על חום בינוני-נמוך 1-1 / 2 שעות או עד סטייק הוא מכרז.