קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות1
ציון בריאות51
מגזין

בקר ברביקיו פיקנטי

בקר ברביקיו פיקנטי
בשר ברביקיו פיקנטי הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 111 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 1042 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. אם יש לך מים, בצל, חרדל דיז'ון אפור poupon, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו כריכי בשר קצוץ ברוטב ברביקיו חריף, רוטב ברביקיו חריף, ו ברביקיו בקר (מתכונים דומים).

הוראות

1
לבשל סטייק בשמן חם במחבת גדולה על חום בינוני גבוה עד השחמה משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים בצל; מבשלים עד חום זהוב, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
מערבבים מרכיבים שנותרו עד מעורבב היטב.
4
מוסיפים תערובת רוטב סטייק למחבת. מביאים לרתיחה; לכסות. מבשלים על חום בינוני-נמוך 1-1 / 2 שעות או עד סטייק הוא מכרז.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סטייקרוטב סטייק
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)

יין מומלץ: Zinfandel, יין ורדים

ברביקיו עובד ממש טוב עם יין Zinfandel ו rosé. רוזה מרעננת בטמפרטורות חמות ומשלימה רטבים ומתובלים ומתובלים. זינפנדל היא בחירה קלאסית של יין אדום לברביקיו, במיוחד לצלעות חזיר ובשר בקר. Carnivor זינפנדל עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
Carnivor Zinfandel
Carnivor Zinfandel
קרנבור בעל גוף מלא זינפנדל הוא עסיסי, נועז, גדול וטעים, שמציע רמזים של תבלין עם מגע חלק לחיך מלא. טעמי פירות כהים אינטנסיביים של אוכמניות, שזיף ו boysenberry מתאימים עם הערות של מוקה, שוקולד מרי, פלפל שחור ותבלינים אפייה. טעמים של וניל ושקדים קלויים משתהים עם גימור ארוך וחלק.