בקר סטרוגנוף II
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מזרח אירופיים, אז תנו הזדמנות ל בשר סטרוגנוף השני. מנה אחת מכילה 578 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לכם שמנת, פפריקה, סטייק סינטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 59%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : ביף סטרוגנוף-נוצר במקור עבור משפחת סטרוגנוף הרוסית על ידי שף צרפתי, המשפחה האהובה סביב הבית שלי, Easy Beeff Stroganoff-גרסת בשר טחון, ו בקר סטרוגנוף.
הוראות
חום רצועות בשר במחבת גדולה מעל חום גבוה בינוני לנקז עודף שומן.
מוסיפים את הבצל ואת הטחון במשך 5 דקות, או עד מכרז. מערבבים בקמח, מלח, פפריקה ופלפל שחור טחון.
מוסיף את המרק, להפחית את החום בינוני נמוך ולתת להתבשל במשך 15 דקות. ואז מוסיפים את השמנת החמוצה, מערבבים היטב.
הכן אטריות ביצים על פי הוראות החבילה.
מגישים תערובת בשר על אטריות ביצה.