בקר, פטריות וירקות מוקפצים
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו רוטב צדפות, ירקות, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 78%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: מוקפץ בקר ופטריות, אספרגוס פטריות בקר מוקפץ, ו בקר, פטריות וסלרי מוקפץ.
הוראות
מערבבים את הרטבים יחד ומניחים בצד.
מחממים ווק עד עישון חם, מוסיפים 1 כפית שמן, ולאחר מכן מערבבים ומטגנים את הבשר עד השח בכל רחבי. ייתכן שיהיה עליך לעשות זאת ב 2 קבוצות, הוספת קצת יותר שמן.
הסר את הבשר, ולאחר מכן לנגב את ווק נקי.
תוסיף עוד קצת שמן. מערבבים ומטגנים את הג ' ינג ' ר עד הזהב, ולאחר מכן מוסיפים את ירקות האביב ופטריות. מבשלים 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות, ולאחר מכן להוסיף את תערובת סטייק ורוטב סויה. מבשלים 3-4 דקות יותר עד שהרוטב התעבה קצת והכל מחומם.
מגישים מעל אורז או אטריות.