בקר פריך סצ'ואן
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? בקר פריך סצ'ואן יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 219 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. לך לחנות ותביא סטייק סינטה, שמן צמחי, רוטב צ'ילי-שום וייטנאמי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשרי היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם וחמאה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו עוף ברוטב סצ'ואן, עוף סצ'ואן מוקפץ ומטגנים, ו מקלות אוצר סצ'ואן (מתכונים דומים).
הוראות
גזוז שומן מסטייק. חותכים על פני התבואה לפרוסות עבות 1/4 אינץ'. חותכים סטייק שוב על פני התבואה עבור חתיכות גפרורים של סטייק. תניח בצד.
הוסף 2 כפות שמן לווק חם או מחבת גדולה על חום גבוה.
מוסיפים גזר ומטגנים במשך 2 דקות.
הוסף מספיק שמן כדי מעיל התחתון של ווק או מחבת. לאחר חם, מוסיפים רצועות בקר ומערבבים במשך 8 עד 10 דקות, או עד שהבשר כהה ופריך. היזהר כמו בשר יהיה להתיז עבור הראשון 3 עד 4 דקות בזמן שהוא מאבד את הלחות שלה.
הסר בשר ממחבת ולנקז את כל השמן, למעט 1 כף, אם תרצה.
מוסיפים בצל ירוק ומערבבים במשך 30 שניות.
מוסיפים גזר ובשר בחזרה למחבת. מוקפץ במשך 30 שניות נוספות.
מוסיפים רוטב מוקפץ, שרי ורוטב צ ' ילי-שום. מוקפץ לעוד 30 עד 60 שניות.
מקשטים עם בצל ירוק ומגישים חם.