קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

בקר רנדנג

בקר רנדנג
המתכון בשר Rendang יכול להתבצע בעוד כ-45 דקות.. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 33 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 558 קלוריות. גשו לסופר וקנו חלב קוקוס, מיץ ליים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. , שהוא מוצק. נסו בשר בקר אינדונזי (Rendang Sapi), בשר בקר Rendang, ו בשר בקר Rendang (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקום הראשון 9 מרכיבים במעבד מזון או מסוק מיני.
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2
להוסיף 1/4 כוס חלב קוקוס; תהליך עד חלקה. תערובת כפית לתוך קערה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מניחים 3 כפות חלב קוקוס ו flaked קוקוס במעבד מזון; לעבד עד צורות הדבק חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי קוקוספתיתי קוקוס
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
4
מחממים סיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
להוסיף תערובת שאלוט; לבשל 1 דקה או עד ריחני, ערבוב כל הזמן. מערבבים בחלב קוקוס שנותר, קליפה, ו -5 המרכיבים הבאים (באמצעות מרק); מביאים לרתיחה. לכסות, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים 1 1/2 שעות או עד בשר רך, ערבוב מדי פעם. תיפטר ממונגרס. מערבבים בתערובת קוקוס פתיתי; מבשלים 10 דקות או עד הנוזל כמעט מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי קוקוספתיתי קוקוס
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
אליקסיר גאליקסיר ג
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
6
מגישים מעל אורז.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)