קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות12
ציון בריאות4
מטבחיםאמריקאי
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

בראוני אפוי אלסקה

בראוני אפוי אלסקה
המתכון בראוני אפוי אלסקה מוכן תוך כ-55 דקות והוא בהחלט אופציה סופר נטולת חלב לאוהבי אוכל אמריקאי. מתאים ל-12 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 10 גרם חלבון, 34 גרם שומן ובסך הכל 567 קלוריות. 74 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. אם יש לך תמצית וניל, סוכר, גלידת תות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. כמה אנשים מאוד אהבו את הקינוח הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 44%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: גלידת בראוני וקני סוכר אפויה אלסקה, אלסקה אפויה ואפויה אלסקה.

הוראות

1
בקערה מתאימה למיקרוגל, ממיסים שוקולד וקיצור; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה סוכר ווניל.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דבש הדריםדבש הדרים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, וטורפים היטב לאחר כל הוספה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מערבבים את הקמח, אבקת האפייה והמלח; מערבבים בהדרגה לתוך תערובת השוקולד. מערבבים פנימה אגוזים אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
מורחים לתוך 9 אינץ' משומן. תבנית אפייה עגולה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
5
אופים ב-350 מעלות במשך 20-25 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא עם פירורים לחים (לא לאפות יתר על המידה). מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת לצינון מלא.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
בינתיים, קו 8-in. או 9 אינץ'. קערה עגולה (1-1/2-Qts.) עם נייר כסף. מורחים במהירות גלידת תותים על הצדדים התחתונים ומעלה של הקערה, ומשאירים את המרכז חלול; מכסים ומקפיאים למשך 30 דקות. אורזים גלידת וניל במרכז; מכסים ומקפיאים.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת תותים, מרוככת2 ליטר גלידת תותים, מרוככת
2 כוסות שוקולד צ'יפס מיניאטורי חצי מתוק, מחולקים2 כוסות שוקולד צ'יפס מיניאטורי חצי מתוק, מחולקים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
7
להרכבה, הניחו את בסיס הבראוניז על גבי 10 אינץ'. צלחת הגשה חסינת תנור. פתח את התבנית של גלידה על בראוניז. מחזירים למקפיא בזמן הכנת המרנג.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
8
בסיר כבד או בסיר כפול מעל מים רותחים, מערבבים את החלבונים, הסוכר ושמנת הטרטר.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
9
מחממים על אש נמוכה תוך כדי הקצפה של תערובת חלבון הביצה עם מיקסר נייד במהירות נמוכה במשך דקה אחת, תוך כדי גירוד של דפנות הקערה. ממשיכים להקציף עד שהתערובת מגיעה ל-160 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
מסירים מהאש. מקציפים במהירות גבוהה עד שנוצרות פסגות נוקשות.
11
מורחים במהירות על גלידה ובראוניז.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
12
אופים בחום של 500 מעלות למשך 2-5 דקות או עד שהמרנג שחום קל. (או להחזיר למקפיא עד שמוכן לאפייה.)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
מעבירים לצלחת הגשה; להגיש מיד.

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

ניתן לשלב בראוניז עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. Argyle Pinot Noir עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
ארגייל פינו נואר
ארגייל פינו נואר
ארגייל פינו נואר ישר ולא מעורבב. בציר 2012 לפינו נואר עשה את עצמו. מותסס במנות קטנות, ומעורבבים לטוהר, תערובת התערובת של השנה של פטל בשל, אדום, דובדבן מורלו ורמז לתבלין עצים. שום מילה אחרת לא יכולה לתאר את החך אלא שופעת. טאנין עדין, מעט מוצק מתחת, החומצה שרה נכון וארוך. תהנה מוקדם, או שב על זה כמה שנים לגוון משופר.