המתכון בראוניז מנטה אירי יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-1 שעה ו -15 דקות. מנה אחת מכילה 251 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 30 מנות סועדים.. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מתכון זה מ טעם הבית דורש אגוזי מלך, שוקולד צ'יפס חצי מתוק, תמצית ונילן וביצים. יום פטריק הקדוש יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. עם כפית ציון 17%, המנה הזו די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: בראוניז וויסקי אירי, בראוניז קרם אירי, ו בראוניז קרם אירי.
הוראות
1
במיקרוגל ממיסים חמאה ושוקולד מריר; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מצננים מעט. בקערה גדולה, מכים את הביצים, הסוכר והווניל. מערבבים בתערובת שוקולד. מוסיפים קמח בהדרגה עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים פנימה צ ' יפס ואגוזי מלך.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כפית גרידת לימון מגוררת דק
זילוף בצורת לב
דבש הדרים
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מורחים לתוך 13-ב משומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
אופים בחום של 350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי (אל תאפו יתר על המידה). מצננים על רשת.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
תפוזים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4
במיקרוגל ממיסים שוקולד לבן עם שמנת; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבן
שמנת קפה
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניה
5
מעבירים לקערה קטנה. מכניסים למקרר למשך 30-40 דקות או עד לצינון.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
בקערה קטנה נוספת מקציפים שמנת עד שנוצרות פסגות רכות; מקפלים לתערובת שוקולד לבן. מקציפים במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות נוקשות, כ -4 דקות. מקפלים פנימה סוכריות קצוצות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבן
גביע סוכר גלידה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מורחים על בראוניז. מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
8
בסיר קטן שלבו שוקולד מריר ושמנת. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד שהשוקולד נמס וחלק; מסירים מהאש. מערבבים פנימה חמאה עד להמסה. מצננים לטמפרטורת החדר. מורחים בזהירות על המילוי. מכסים ומקררים במשך שעה 1 או עד הדובדבן מוגדר.
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לבראוניז. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.