קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

בראוניז משובשים

בראוניז משובשים
בראוניס Marbled עשויה להיות מה שחיפשתם. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 199 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קמח, ביצה, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו בראוניז משובשים, בראוניז משובשים, ו בראוניז עוגת גבינה משובשת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מדף באמצע התנור מחממים ל 350 מעלות F. קו 9 על 13 אינץ תבנית אפייה עם נייר קלף, כך הקצוות של הנייר לבוא הצדדים. מעט חמאה על הנייר.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
שים גם את השוקולדים הלא ממותקים למחצה וגם את החמאה בקערה בינונית חסינת חום. למלא סיר בינוני עם כמה סנטימטרים של מים ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני. כבה את החום; הגדר את קערת השוקולד על פני המים כדי להמיס.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
חמאהחמאה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
3
להקציף עד חלקה. (לחלופין, להמיס במיקרוגל בחצי כוח, במשך 1 דקה, מערבבים ולאחר מכן לחמם עוד דקה או עד מותך.)
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
מקציףמקציף
4
לטאטא את הקמח ומלח בקערה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
5
בקערה גדולה מקציפים יחד את הביצים, הסוכר והוניל. מערבבים את תערובת השוקולד לתוך תערובת הביצה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ונילוניל
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
6
מוסיפים את החומרים יבשים ומערבבים עד רק מעורבב. תיזהר לא לערבב את הבלילה.
7
להעביר את הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
1
לטאטא את גבינת שמנת עם סוכר, ביצה, וניל עד חלקה. זרוק כפיות גדולות מאוד של תערובת גבינת שמנת על פני השטח של הבלילה בראוני. הכנס סכין חמאה דרך הבלילה לתחתית המחבת. עם הקצה השטוח של הסכין, לעשות תנועות מתערבלות דרך החובטים, מדי פעם מרימה את הסכין דרך החלק העליון, עד החובטים כהים ובהירים הם משורבבים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
ונילוניל
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
מקציףמקציף
מחבתמחבת
2
אופים עד שקיסם מוכנס למרכז הבראוניז יוצא מצופה בפירור פאדג ' - y, 30 עד 35 דקות. לקרר את הבראוניז במחבת על מדף.
מרכיבים שתצטרך
פאדג'פאדג'
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
מחבתמחבת
3
כדי להוציא את הבראוניז מהמחבת, להרים את הקצוות של הנייר.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
חותכים את הבראוניז לריבועים.
5
לשרת.