בראוניז עם גבינת שמנת קפוצ'ינו
אם יש לכם ביצים, קמח, וניל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. נסו בראוניז קפוצ'ינו עם גבינת שמנת, עוגיות קפוצ'ינו עם גבינה מוקצפת אולטימטיביות, ו בראוניז קפוצ'ינו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. מיקרוגל שוקולד וחמאה בקערה גדולה למיקרוגל על 2 דקות גבוהות או עד חמאה מומסת. מערבבים עד שוקולד נמס לחלוטין. מערבבים ב 2 כוסות של הסוכר.
להוסיף 4 ביצים, גרגרי קפה וניל; לערבב היטב. מערבבים 1-1 / 4 כוסות של הקמח.
מורחים למחבת אפייה מרופדת בנייר כסף 13x9 אינץ ' משומן.
מקציפים גבינת שמנת, נשאר 1/3 כוס סוכר, הביצה שנותרה, 2 כף. קמח וקינמון באותה קערה עד מעורבב היטב. כפית מעל הבלילה בראוני. מערבולת עם סכין כדי marbleize.
אופים 40 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא עם פירורי fudgy. אל תיקח יותר מדי. מגניב במחבת; לחתוך 24 ריבועים. חנות שאריות בראוניז במקרר.