קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות9
ציון בריאות4
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

בראוניז פאדג'קרמל

בראוניז פאדג'קרמל
אם יש לכם מזון לתינוקות, מלח, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה בערך 45 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון של 36%, המנה הזו די גרועה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם בראוניז פאדג'פופקורן קרמל, בראוניז קרמל פאדג'שאין לעמוד בפניו, ו פאדג'בראוניז עם קרמל מערבולת.

הוראות

1
במיקרוגל, ממיסים שוקולד; מערבבים עד חלקה. מצננים מעט. בקערה גדולה, היכו ביצים לבנים וסוכר. מערבבים פנימה שזיפים מיובשים, וניל ותערובת שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דבש הדריםדבש הדרים
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
שלב קמח ומלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת השוקולד רק עד להרטבה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
יוצקים לתוך 8 אינץ'. תבנית אפייה מרובעת מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
מפזרים אגוזי מלך.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
5
אופים בחום של 350 כ-30-32 דקות או עד שהחלק העליון קופץ לאחור כשנוגעים בו קלות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מצננים על רשת.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
7
חותכים לריבועים; מזלפים תוספת קרמל ובובה עם תוספת מוקצפת.
מרכיבים שתצטרך
מים רגיליםמים רגילים
32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך 1-1/2 כוסות)32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך 1-1/2 כוסות)

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לבראוניז. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "