בראוניז שוקולד Oreo קוקוס
נסו בראוניס פאדג'קטיפה אדומה, פאדג'אוריאו קוקוס, ו בריא עוגיות קוקוס פאדג'עם אפשרות חרוב (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו 8 אינץ מתכת מרובע אפייה מחבת עם רדיד nonstick או רדיד רגיל. אם משתמשים בנייר כסף רגיל, לרסס בתחתית עם בישול spray.In סיר, להמיס את החמאה על בינוני. להפחית חום נמוך, להוסיף את השוקולד, להסיר מחום ומערבבים עד שוקולד נמס ו smooth.In קערת ערבוב, לשלב את הביצים, סוכר מגורען, וניל ומלח מבלי לערבב. שים את כולם בקערה. ברגע שהם כולם בקערה, בעדינות לערבב או להקציף רק עד מעורב (הנקודה היא לא להכות הרבה אוויר נוסף).מערבבים בתערובת השוקולד המומסת. כאשר מעורבב היטב, מערבבים בקמח.
מורחים שכבה דקה מאוד של הבלילה על החלק התחתון של המחבת כדי לעגן עוגיות.הפוך 4 שורות של 3 עוגיות (1
לרוחב תחתית המחבת. נקודה עם קצת יותר הבלילה, ואז מחסנית על שכבה נוספת של 4 שורות של 3 (12).
מורחים הבלילה שנותרה, כך שאתה מכסה את כל העוגיות.
מפזרים למעלה עם קצת קוקוס אם תרצה.
אופים על המדף המרכזי במשך 25 דקות. בואו להתקרר לחלוטין. צמרמורת במשך 2 או 3 שעות, ואז להרים מן המחבת לחתוך 16 ריבועים.