קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

בראוניז שוקולד Oreo קוקוס

בראוניז שוקולד Oreo קוקוס
נסו בראוניס פאדג'קטיפה אדומה, פאדג'אוריאו קוקוס, ו בריא עוגיות קוקוס פאדג'עם אפשרות חרוב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו 8 אינץ מתכת מרובע אפייה מחבת עם רדיד nonstick או רדיד רגיל. אם משתמשים בנייר כסף רגיל, לרסס בתחתית עם בישול spray.In סיר, להמיס את החמאה על בינוני. להפחית חום נמוך, להוסיף את השוקולד, להסיר מחום ומערבבים עד שוקולד נמס ו smooth.In קערת ערבוב, לשלב את הביצים, סוכר מגורען, וניל ומלח מבלי לערבב. שים את כולם בקערה. ברגע שהם כולם בקערה, בעדינות לערבב או להקציף רק עד מעורב (הנקודה היא לא להכות הרבה אוויר נוסף).מערבבים בתערובת השוקולד המומסת. כאשר מעורבב היטב, מערבבים בקמח.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)(קיבלר)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מורחים שכבה דקה מאוד של הבלילה על החלק התחתון של המחבת כדי לעגן עוגיות.הפוך 4 שורות של 3 עוגיות (1
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
לרוחב תחתית המחבת. נקודה עם קצת יותר הבלילה, ואז מחסנית על שכבה נוספת של 4 שורות של 3 (12).
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מורחים הבלילה שנותרה, כך שאתה מכסה את כל העוגיות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
5
מפזרים למעלה עם קצת קוקוס אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
6
אופים על המדף המרכזי במשך 25 דקות. בואו להתקרר לחלוטין. צמרמורת במשך 2 או 3 שעות, ואז להרים מן המחבת לחתוך 16 ריבועים.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם בחירה מצוינת לעוגיות אוריאו. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.