ברד לימון-אגוז מוסקט עם זיגוג לימון
עוגיות לימון-אגוז מוסקט עם זיגוג לימון עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 92 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 18 מנות. אם יש לך חמאה, מלח, זיגוג לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 8% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו ברד לימון-אגוז מוסקט עם זיגוג לימון, לחמניות קצרות כפתור רוזמרין לימון, ו קמח קוקוס לימון פרג מאפינס עם זיגוג לימון שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח, קורנפלור, אגוז מוסקט ומלח בקערה בינונית; להקציף כדי להתמזג. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חמאה, סוכר, קליפת לימון ווניל בקערה גדולה עד אור ורך.
מוסיפים מרכיבים יבשים ומערבבים עד שהבצק מתחיל להתאחד.
להפוך את הבצק על גיליון נייר שעווה. לאסוף בצק לכדור; לשטח לדיסק. מכסים בגיליון השני של נייר.
מרדדים בצק לעובי 1/4 אינץ', מפנה ומשחרר נייר מבצק מדי פעם. גיליון תחתון חינם של נייר; הסר גיליון עליון.
לגזור עוגיות, באמצעות חותכי 3 אינץ'.
העברה ל 2 ungreased אפייה גיליונות, ריווח עוגיות 1/2 אינץ ' זה מזה. לאסוף ולגלגל שאריות; לגזור עוגיות נוספות.
אופים עוגיות עד המשרד לגעת רק מתחיל צבע, על 15 דקות.
להעביר עוגיות ל rack ומגניב.
טפטוף זיגוג מ מזלג tines על עוגיות. (ניתן לעשות 1 שבוע קדימה. לאחסן אטום בשכבה אחת בטמפרטורת החדר.)