קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

ברווז פריך ותפוחים אפויים

ברווז פריך ותפוחים אפויים
ברווז פריך & תפוחים אפויים לוקח מסביב 4 שעות ו-10 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 566 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 53 גרם שומן. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. 50 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך עשיר ומלא טעם, ברווז, דוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. מתכונים דומים: ברווז טארקו (ברווז מטוגן בשמן עמוק במרינדה בתבלינים נפאלים), ברווז צלוי עם תפוחים, ו חזה ברווז עם תפוחים ומתכון קימל.

הוראות

1
תנור חום 120c/מאוורר 100c / גז . משוך כל שומן עודף מן חלל הברווזים ולהשתמש מזלג צלייה או שיפוד כדי לדקור את העור של הברווז בכל רחבי לעשות את זה בקלילות כמו שאתה לא רוצה לנקב את הבשר. לשפשף את הברווז בנדיבות מבפנים ומבחוץ עם מלח ים קשקשי, ואז שכב, חזה בצד למטה, על מתלה מעל מגש קלייה. צלי את הברווז למשך 3 שעות, דוקר שוב מפעם לפעם במקרה שאת עוברת. בעוד הברווז מתבשל, נקוב קו בעדינות סביב אמצע כל תפוח ונניח בצד (זה מונע מהם להתפוצץ כאשר הם מבשלים).
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ברווז שלםברווז שלם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
12 צלעות טלה, מצופות עצמות12 צלעות טלה, מצופות עצמות
2
לאחר 3 שעות, להסיר ברווז מהתנור ולהפוך את החום 180C / מאוורר 160c / גז
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
12 צלעות טלה, מצופות עצמות12 צלעות טלה, מצופות עצמות
3
לשבת על הברווז על צלחת בזהירות לשפוך את רוב השומן מהפח. להחזיר את הברווז למדף, בדרך הנכונה למעלה, ולהמשיך לצלות במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
4
שים את התפוחים מתחת לברווז או מסביב לצלי במשך 30 דקות אחרונות. עד עכשיו אתה צריך את הברווז והתפוחים crispiest על סף קריסה. השאירו את הברווז לנוח במשך 10 דקות, ולאחר מכן לגלף ולהגיש עם התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ברווז שלםברווז שלם

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

ניתן לזווג תפוחים אפויים עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם Nv Solera. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.