ברווז פריך ותפוחים אפויים
ברווז פריך & תפוחים אפויים לוקח מסביב 4 שעות ו-10 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 566 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 53 גרם שומן. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. 50 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך עשיר ומלא טעם, ברווז, דוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. מתכונים דומים: ברווז טארקו (ברווז מטוגן בשמן עמוק במרינדה בתבלינים נפאלים), ברווז צלוי עם תפוחים, ו חזה ברווז עם תפוחים ומתכון קימל.
הוראות
תנור חום 120c/מאוורר 100c / גז . משוך כל שומן עודף מן חלל הברווזים ולהשתמש מזלג צלייה או שיפוד כדי לדקור את העור של הברווז בכל רחבי לעשות את זה בקלילות כמו שאתה לא רוצה לנקב את הבשר. לשפשף את הברווז בנדיבות מבפנים ומבחוץ עם מלח ים קשקשי, ואז שכב, חזה בצד למטה, על מתלה מעל מגש קלייה. צלי את הברווז למשך 3 שעות, דוקר שוב מפעם לפעם במקרה שאת עוברת. בעוד הברווז מתבשל, נקוב קו בעדינות סביב אמצע כל תפוח ונניח בצד (זה מונע מהם להתפוצץ כאשר הם מבשלים).
לאחר 3 שעות, להסיר ברווז מהתנור ולהפוך את החום 180C / מאוורר 160c / גז
לשבת על הברווז על צלחת בזהירות לשפוך את רוב השומן מהפח. להחזיר את הברווז למדף, בדרך הנכונה למעלה, ולהמשיך לצלות במשך 30 דקות.
שים את התפוחים מתחת לברווז או מסביב לצלי במשך 30 דקות אחרונות. עד עכשיו אתה צריך את הברווז והתפוחים crispiest על סף קריסה. השאירו את הברווז לנוח במשך 10 דקות, ולאחר מכן לגלף ולהגיש עם התפוחים.