ברווז צלוי עם רוטב תפוחים
ברווז צלוי עם רוטב תפוח יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 2086 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 188 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם בצל, מלח ופלפל, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב לחם התירס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סנדלר תפוחים מחבת לחם תירס כקינוח. . מתכונים דומים: ברווז צלוי עם רוטב צדפות, ברווז צלוי עם רוטב תפוחים-צימוקים, ו חזה ברווז צלוי עם סירופ מייפל תפוח ויניגרט תפוחים.
הוראות
יש לשטוף ברווז ולטפוח יבש; לשפשף עם מלח, פלפל, תיבול עוף.
ממיסים חמאה במחבת קטנה על אש בינונית.
מטגנים בצל וסלרי בחמאה עד רך. בקערה בינונית, לשלב עם פירורי תפוח ולחם תירס.
מערבבים יחד כדי להפוך את ההלבשה (במידת הצורך, להוסיף קצת מים כדי להרטיב).
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
למלא את חלל הברווז עם ההלבשה, ולתפור לסגור עם חוט מטבח. לשפשף מחוץ לציפור בקלילות עם שמן זית, ומניחים במחבת צלייה רדודה או בתבנית 9x13 אינץ ' אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 60 עד 80 דקות, או עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 180 מעלות F (80 מעלות C.)