קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות39
מגזין

ברווז צלוי עם רוטב תפוחים

ברווז צלוי עם רוטב תפוחים
ברווז צלוי עם רוטב תפוח יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 2086 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 188 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם בצל, מלח ופלפל, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב לחם התירס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סנדלר תפוחים מחבת לחם תירס כקינוח. . מתכונים דומים: ברווז צלוי עם רוטב צדפות, ברווז צלוי עם רוטב תפוחים-צימוקים, ו חזה ברווז צלוי עם סירופ מייפל תפוח ויניגרט תפוחים.

הוראות

1
יש לשטוף ברווז ולטפוח יבש; לשפשף עם מלח, פלפל, תיבול עוף.
מרכיבים שתצטרך
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
ברווז שלםברווז שלם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2
ממיסים חמאה במחבת קטנה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מטגנים בצל וסלרי בחמאה עד רך. בקערה בינונית, לשלב עם פירורי תפוח ולחם תירס.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
לשימור,לשימור,
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מערבבים יחד כדי להפוך את ההלבשה (במידת הצורך, להוסיף קצת מים כדי להרטיב).
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
5
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
למלא את חלל הברווז עם ההלבשה, ולתפור לסגור עם חוט מטבח. לשפשף מחוץ לציפור בקלילות עם שמן זית, ומניחים במחבת צלייה רדודה או בתבנית 9x13 אינץ ' אפייה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ברווז שלםברווז שלם
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
7
אופים בתנור שחומם מראש במשך 60 עד 80 דקות, או עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 180 מעלות F (80 מעלות C.)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן