המתכון פורל ברוסקטה עם ויניגרט צ'ילי יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-55 דקות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 247 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זה עובד טוב כמו מתאבן. גשו לסופר וקנו שום, מלח כשר, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, מתכונים דומים: פורל מעושן וברוסקטה שמנת שמיר, עוגות טרוטה עם ויניגרט בזיליקום, ו פורל ניו זילנדי עם כוסברה - סיד ויניגרט.
הוראות
1
הפוך את הברוסקטה: מחממים את התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
הניחו את פרוסות הלחם על סדינים אפייה, מברשת עם שמן זית ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
רכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
אופים עד פריך, 5 עד 6 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
קו גיליון אפייה מצופה בנייר כסף, ואז מפזרים 2 כפות מלח על הנייר.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
5
הנח את פילה פורל העור בצד למטה על המלח ומפזרים בנדיבות עם יותר מלח. מניחים בצד במקרר במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
6
בינתיים, לעשות את ויניגרט צ 'ילי: טוסט אבקת צ' ילי במחבת קטנה על אש נמוכה, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
ויניגרט
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
בואו מגניב. בקערה קטנה, לטאטא את אבקת צ ' ילי, שום וחומץ.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
לטאטא בשמן צ ' ילי, שמן זית, 1/2 כפית מלח, פלפל לפי הטעם והפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צ ' ילי
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
יש לשטוף את פילה פורל להתייבש טפיחה. מתבלים את הטרוטה עם פלפל. למלא צלחת רדודה עם קמח מיידי. לדלות את הפילה בקמח, לנער את העודף.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל
8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®
פורל
10
חום 2 כפות שמן זית במחבת גדולה על חום גבוה בינוני. כאשר חם, להוסיף את הדג, העור בצד למטה, ומבשלים עד פריך, על 1 דקה. הפעל עם מרית אופסט ומבשלים בצד השני עד הסוף, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
11
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
12
כדי לשרת, לחתוך את הטרוטה לחתיכות בגודל ביס. מעל כל טוסט עם חתיכת פלפל אדום קלוי וחתיכת פורל. כפית חלק מהויניגרט על הטרוטה.