ברוסקטה פירות קיץ מתוק
לך לחנות ותביא מיץ ליים, שזיפים, אפרסקים ו / או נקטרינות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: ברוסקטה פירות קיץ מתוק, שמירה על קינוח הקיץ מתוק ופשוט עם ברוסקטה דולצ'ה, ו סלט פירות תרד אבן: הפרי הטוב ביותר של הקיץ עשה ארוחת ערב.
הוראות
הניחו את פרוסות הבגט בשכבה אחת על תבנית אפייה גדולה. מערבבים יחד את החמאה, 4 כפות סוכר חום וקינמון ומרח על צד אחד של כל פרוסת באגט. לצלות במשך 1 עד 2 דקות או עד תוסס ולחם הוא השחי קלות על הקצוות. מערבבים יחד את הסוכר החום שנותר, פירות ומיץ ליים בקערה קטנה. כפית כמויות שוות על פרוסות הלחם ומפזרים אגוזי מלך.