ברוקולי גבינה מרק V
ברוקולי גבינה מרק V יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 675 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 51 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם חלב, מרגרינה, מזון גבינה מעובד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מרק גבינה ברוקולי, מרק גבינה ברוקולי, ו מרק גבינה ברוקולי.
הוראות
בסיר גדול מעל חום בינוני, מבשלים את הברוקולי במרק במשך 15 דקות. במחבת נפרדת מעל חום בינוני, להמיס את החמאה או מרגרינה, להוסיף את הבצל ו לטגן במשך 5 דקות, או כדי רוך הרצוי.
מוסיפים את הקמח לבצל ומערבבים היטב, ויוצרים חומר דביק. בהדרגה להוסיף את החלב ומערבבים עד עבה.
מוסיפים את התערובת לתערובת הברוקולי בסיר ומערבבים היטב. לאחר מכן להוסיף את הגבינה, ערבוב עד נמס. לבסוף, להוסיף את הפלפל. (הערה: היזהר לא לתת למרק לרתוח, או שהגבינה תישבר.)