קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות28
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

ברוקולי גבינה מרק V

ברוקולי גבינה מרק V
ברוקולי גבינה מרק V יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 675 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 51 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם חלב, מרגרינה, מזון גבינה מעובד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מרק גבינה ברוקולי, מרק גבינה ברוקולי, ו מרק גבינה ברוקולי.

הוראות

1
בסיר גדול מעל חום בינוני, מבשלים את הברוקולי במרק במשך 15 דקות. במחבת נפרדת מעל חום בינוני, להמיס את החמאה או מרגרינה, להוסיף את הבצל ו לטגן במשך 5 דקות, או כדי רוך הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
1/2 ליטר שמנת חמוצה ללא שומן1/2 ליטר שמנת חמוצה ללא שומן
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים את הקמח לבצל ומערבבים היטב, ויוצרים חומר דביק. בהדרגה להוסיף את החלב ומערבבים עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
3
מוסיפים את התערובת לתערובת הברוקולי בסיר ומערבבים היטב. לאחר מכן להוסיף את הגבינה, ערבוב עד נמס. לבסוף, להוסיף את הפלפל. (הערה: היזהר לא לתת למרק לרתוח, או שהגבינה תישבר.)
מרכיבים שתצטרך
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
קרוטונים, לקישוטקרוטונים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף