קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות35
מגזין

בריא וטעים: Calabacitas Burritos

בריא וטעים: Calabacitas Burritos
בריא & טעים: בוריטוס Calabacitas דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 455 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. 18 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. אם יש לכם בוריטו עוטפת, פלפל poblano, גרעיני תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. עם כפית נסו בוריטוס שעועית שחורה טעים, בוריטוס צמחוני בריא, ו בוריטוס עוף בריא (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים שמן על בינוני גבוה ומבשלים בצל במשך 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
2
מוסיפים שום ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
3
מוסיפים קישואים וסקווש ומבשלים עוד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואיםקישואים
סקוושסקווש
4
מוסיפים פלפל poblano ומבשלים 8 עד 10 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל Poblanoפלפל Poblano
5
מוסיפים תירס ומבשלים עד מחומם, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תירסתירס
6
מוסיפים שעועית שחורה ומבשלים עד מחומם דרך וסקווש הוא רך מספיק לטעמך, על 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית שחורהשעועית שחורה
סקוושסקווש
7
הסר מחום ועונה עם מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
8
סקופ calabacitas לתוך בוריטו לעטוף, העליון עם צ ' דר מגורר או cotija, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
טורטייה גודל בוריטוטורטייה גודל בוריטו
גבינת צ ' דרגבינת צ ' דר

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. דרגונט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.