קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות0
מגזין

ברים תאריך שיבולת שועל

ברים תאריך שיבולת שועל
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים קינוח, אז תנו הזדמנות ל ברים תאריך שיבולת שועל. מתכון צמחוני זה משרת 16 . מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל של 172 קלוריות. גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, סוכר חום, ביצה לבן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 13%. הציון הזה די גרוע. נסו חטיפי שיבולת שועל ותמרים, ברים תאריך שיבולת שועל, ו חטיפי שיבולת שועל מלאים בתאריך (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר קטן שלבו את התמרים, המים והסוכר. מבשלים ומערבבים עד שהתערובת מגיעה לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, למשך 5 דקות או עד שהתערובת מסמיכה תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
תאריכיםתאריכים
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
בקערה גדולה שלבו את שיבולת השועל, הקמח, הסוכר החום, הסודה לשתיה והמלח. מערבבים פנימה את החמאה וחלבון הביצה עד לקבלת תערובת אחידה. טפחו חצי מהתערובת ל-8 אינץ'. תבנית אפייה מרובעת מצופה בתרסיס בישול. מורחים בזהירות בתערובת תמרים. טפחו בעדינות על תערובת שיבולת השועל שנותרה על תערובת התמרים.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
סודה לשתייהסודה לשתייה
סוכר חוםסוכר חום
חלבוניםחלבונים
חמאהחמאה
מורחיםמורחים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
תאריכיםתאריכים
שיבולת שועלשיבולת שועל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
3
אופים בחום של 350 מעלות למשך 20-25 דקות או עד להשחמה קלה. מצננים על רשת.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
4
חותכים לסורגים.