ברציולה עם אטריות
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בשר Braciola, Braciolan ונקניק רוטב יום ראשון, ו עוף ממולא, אין עצמות על זה: Braciola di Pollo (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 8 מרכיבים בקערה; מערבבים היטב, ומניחים בצד.
לקצץ שומן מסטייק. באמצעות סכין חדה, לחתוך אופקית דרך מרכז סטייק, חיתוך, אבל לא דרך, בצד השני; פתוח שטוח כמו שהיית ספר.
מניחים סטייק בין 2 יריעות של פלסטיק כבד לעטוף, ו להשתטח לעובי אפילו באמצעות פטיש בשר או מערוך.
מורחים תערובת פירורי לחם על סטייק, משאיר שוליים 1/2 אינץ ' סביב קצוות חיצוניים.
להפשיל סטייק, אופנה ג ' לי רול, מתחיל עם צד קצר. מאובטח במרווחים של 2 אינץ ' עם מחרוזת כבדה.
מעיל תנור הולנדי גדול עם ספריי בישול, ומניחים מעל חום בינוני גבוה עד חם.
הוסף סטייק, בראונינג היטב מכל הצדדים.
הסר סטייק מחבת; להפריש, ולשמור חם.
מוסיפים רוטב ספגטי ויין למחבת, מגרדים את תחתית המחבת עם כף עץ כדי לשחרר חתיכות משחימות. מביאים לרתיחה, ומחזירים סטייק למחבת. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 1 שעה או עד סטייק הוא רך.
הסר מחרוזת, לחתוך סטייק לתוך 16 פרוסות.
כפית 1 כוס פסטה על כל אחד 8 צלחות בודדות; העליון עם 2 פרוסות סטייק ו 1/3 כוס רוטב.