בשר בקר איטלקי
המתכון בשר בקר איטלקי מוכן בתוך כ 10 שעות ו 5 דקות והוא בהחלט מדהים חלב חינם אפשרות לאוהבי אוכל ים תיכוני. מנה אחת מכילה 415 קלוריות, 41 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 14 מנות. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו לחמניות, צלי עגול עליון בשר בקר, תיבול, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 69%. הציון הזה די טוב. נסו כריכי בקר איטלקיים לבישול איטי או בקר פפרונצ'יני, בשר בקר איטלקי, ו בשר בקר איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים צלי לשניים; מניחים ב -5 קט. סיר איטי.
שלב את המים והתבלינים; יוצקים מעל צלי. מכסים ומבשלים על אש נמוכה 10-12 שעות או עד שהבשר רך מאוד. מחק עלה דפנה.
הסר בשר וגרוס בעזרת מזלג. שומן רזה ממיצי בישול; להחזיר בשר לבישול איטי.