בשר בקר בסגנון גרמני
לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה היהודית הזו. אם יש לכם תפוח אפייה, בשר בקר, זרעי קימלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב זרעי קימל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות קאראווי כקינוח. נסו חזה בקר בסגנון טקסס, בשר בקר בסגנון טוסקני, ו חזה בקר צלוי בסגנון טקסס (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים בשר על מדף במחבת צלייה מצופה בתרסיס בישול. מסדרים פרוסות תפוח על בשר; כרוב כבוש כפית על תפוח, ומפזרים זרעי קימל.
טפטוף מרק מעל וסביב חזה בקר. מכסים ואופים ב 325 במשך 1 1/2 שעות.
מסדרים תפוחי אדמה סביב בשר; בטטה ובשר עם מיצי פאן. מכסים ואופים 2 שעות או עד תפוחי אדמה הוא רך.
מעבירים את הבשר למגש הגשה. מסדרים תפוח, כרוב כבוש, ותפוחי אדמה סביב בשר; לטפטף עם 1 מיץ מחבת כוס.
יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel
שיראז, Tempranillo, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לבשר בקר. כל יינות אדומים אלה יכולים להתמודד עם טעם בשרי, סמוקי של חזה בקר. אם אתה מדבר על בשר יהודי מסורתי, אתה רוצה לחפש יין אדום כשר. אתה יכול לנסות פיטר להמן Barossan שיראז. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 20 דולר לבקבוק.
Peter Lehmann The Barossan Shiraz
עוצב על ידי הדור הבא של הייננים פיטר להמן, Barossan מציג את הפירות המעולים שמקורם תת אזורים אגדיים רבים ברחבי עמק Barossa.הייננים זיהו פרשנויות שונות של זני קלאסי זה כדי להתמזג יחד בצורה חלקה, ומספק יין מורכב שכבתי עם עוצמת פירות וגמישות. הרי דובדבן וניחוחות פירות כהים מהורהרים משתלבים בצורה חלקה עם שוקולד מתוק ונימות מוקה. יין חזק, נדיב ובעל גוף מלא עם טאנינים משובחים וגימור רך וגמיש.יין עשיר ונועז זה משלים באופן מושלם את הטעמים של בשר ברביקיו צלוי איטי, כגון סטייק Wagyu.