בשר בקר ופטריות סטרוגנוף עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 30 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 612 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 29 דקות. גשו לסופר וקנו אטריות ביצים רחבות, פטריות שיטאקה מראש, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכונים דומים: אחד בשר בקר ופטריות סטרוגנוף, סטרוגנוף בקר פטריות, ו פטריות-בשר בקר סטרוגנוף.
הוראות
1
מבשלים אטריות על פי הוראות החבילה; ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
2
שמן חום במחבת גדולה מעל חום גבוה; מערבולת למעיל.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים בשר בקר; מפזרים 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. לבשל 4 דקות או עד השחמה, הופך חום מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(צינור גדול)
4
הסר בשר ממחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
להפחית חום בינוני גבוה.
6
מוסיפים כרישה, טימין, שום ופטריות; מטוגנים 5 דקות או עד השחמה קלה, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
צרור תרד טרי (בערך
2 כוסות שיני שום
(ומנות בלבד)
7
מפזרים תערובת פטריות עם קמח ופפריקה; לבשל 30 שניות, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
לוראן מטבח מקצועי®
8
מוסיפים מניה; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 2 דקות או עד הרוטב הוא מעובה, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים בבשר, נשאר 1/2 כפית מלח, נשאר 1/4 כפית פלפל, ושמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
8 (U-12) שרימפס
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'