בשר בקר טחון סרבי, צמחוני, ואופה תפוחי אדמה נטול גלוטן, ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 23 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 427 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן זית, בשר טחון, ציפורן טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו ספירלת בקר טחון אופים, אטריות בשר טחון אופים, ו הכרוב של פרנק ואופים בשר טחון (סיר חרס, סיר איטי) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). מעט גריז תבשיל קדרה.
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
תנור
2
במחבת מעל חום בינוני, לבשל את הבשר עד חום שווה.
מרכיבים שתצטרך
בקר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
הסר בשר ממחבת, הזמנת מיצים, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בקר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מערבבים את שמן הזית, מטגנים את הפלפל הירוק, בצל, גזר וסלרי עד רך.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוק
שמן זית
גזר
סלרי
בצל
5
להחזיר בשר בקר למחבת, ומתבלים עם פפריקה, מלח, פלפל שחור, פלפל אדום, קינמון וציפורן. מערבבים במים ויין אדום עד מחומם דרך. ממיסים את קוביית בוליון הבשר לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
קוביית בשר
פלפל שחור
פלפל אדום
קינמון
יין אדום
פפריקה
ציפורן
מים
בקר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
הסר מחבת מחום, ומערבבים במחצית וחצי.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
שכבה התחתונה של צלחת תבשיל מוכן עם פרוסות תפוחי אדמה מספיק כדי לכסות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
8
מניחים את תערובת הבשר והירקות על תפוחי האדמה, העליון עם תפוחי אדמה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
ירק
תפוח אדמה
בקר
9
מבשלים, מכוסים, 45 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שתפוחי האדמה רכים.