בשר בקר עם רוטב שום פטריות
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן וקדמונית? בשר בקר עם רוטב שום פטריות יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתאים ל-4 ומחירו 6 מנות.1 דולר למנה. מנה אחת מכילה 382 קלוריות, 45 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכון זה מכלמתכונים יש 37 אוהדים. גשו לסופר וקנו מרק בשר, סטייקים בשר בקר, פטריות פורטבלה התינוק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף מדהים של 81%. נסו בשר בקר עם רוטב יין אדום, בשר בקר עם רוטב חמוציות, ו בשר חזיר מתובל עם רוטב שום (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת בגודל 10 אינץ ' ממיסים 1 כף מהחמאה על אש בינונית-גבוהה.
מפזרים סטייקים עם 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. מבשלים סטייקים 4 עד 6 דקות, הופכים פעם אחת, עד שהם חומים עמוקים. הפחיתו את החום לנמוך. מכסים; מבשלים 6 עד 8 דקות לאלילות בינונית-נדירה עד בינונית (אל תבשלו יתר על המידה; בקר ימשיך להתבשל בעמידה).
להסיר בשר כדי מגש; כיסוי כדי להתחמם.
מוסיפים למחבת 2 כפות חמאה שנותרו.
מוסיפים פטריות. מבשלים 3 עד 4 דקות, מערבבים פעם או פעמיים ומגרדים את כל החלקים השחומים, עד שהם רכים.
מוסיפים יין ורוטב בישול; מחממים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים 3 עד 5 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהרוטב חם.
מגישים רוטב פטריות מעל סטייקים.