קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות22
מגזין

בשר בקר צלי בקר

בשר בקר צלי בקר
בשר בקר צלי עשוי להיות רק יהודי מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 1022 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חרדל, כדי 6 שיני שום, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3204 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב, ולטו אובו צמחוני דיאט. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו חזה בקר צלוי בסיר, בשר בקר מיידי, ו בשר בקר מיידי.

הוראות

1
הכן את חזה הבקר: בצד אחד של חזה הבקר צריך להיות שכבה של שומן, אשר אתה רוצה. אם יש חתיכות גדולות של שומן, לחתוך אותם ולזרוק אותם. חתיכות גדולות של שומן לא יוכלו לעבד לחלוטין.
2
באמצעות סכין חדה, להבקיע את השומן בקווים מקבילים, על 3/4 אינץ ' זה מזה. תחתוך את השומן, לא את הבשר. חזור בכיוון ההפוך כדי לעשות דפוס הצוהר צולב.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
מלח את חזה הבקר היטב ולתת לו לשבת בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
צור את חזה הבקר: תצטרך סיר אטום, עבה תחתית עם כיסוי, או תנור הולנדי, כי הוא פשוט רחב מספיק כדי להחזיק את צלי חזה בקר עם מקום קטן עבור הבצלים.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
5
ללטף את החזה יבש ולמקם אותו, צד שומן למטה, לתוך הסיר ומניחים אותו על חום גבוה בינוני. מבשלים במשך 5 עד 8 דקות, רוחשות קלות, עד צד השומן משחימים יפה. (אם הצלי נראה בישול מהר מדי, להפוך את החום עד בינוני. אתה רוצה לרחוש קבוע, לא צריבה משתוללת.)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
הפוך את העטינים ומבשלים עוד כמה דקות כדי להשחים את הצד השני.
7
מטגנים את הבצלים ואת השום: כאשר חזה יש השחמה, להסיר אותו מן הסיר ולהניח בצד. לא צריך להיות כמה כפות של שומן שניתנו בסיר. אם לא, להוסיף קצת שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
מוסיפים את הבצלים הקצוצים ומגבירים את החום לגבוה.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
9
מפזרים קצת מלח על הבצל. Sauté, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצלים משחימים קלות, 5 עד 8 דקות. מערבבים את השום ומבשלים 1 עד 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
10
מבשלים את בריסקט וצולים אותו: מחממים את התנור ל 149° (150°C). השתמש בחוט מטבח כדי לקשור יחד את עלי המפרץ, רוזמרין וקורנית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
צווארי עוףצווארי עוף
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
הזז את הבצלים והשום לצדדים של הסיר והנח את חזה הבקר בפנים.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
12
מוסיפים את מלאי הבשר ועשבי תיבול קשורים. מביאים את המניה לרתיחה על הכיריים.מכסים את הסיר, ואז מניחים בתנור 300°f (150°C). מבשלים 3 שעות. בזהירות להפוך את חזה הבקר כל שעה כך שהוא מבשל באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
מלאי בשרמלאי בשר
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
13
מוסיפים גזר, ממשיכים לבשל: לאחר 3 שעות, מוסיפים את הגזר. מכסים את הסיר ומבשלים 1 שעה יותר, או עד הגזר מבושלים דרך ואת חזה הבשר מתפרק רך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
14
הסר בריסקט: כאשר חזה הבקר מתפרק-מכרז, לקחת את הסיר מהתנור ולהסיר את חזה הבקר ללוח חיתוך. כסה אותו בנייר כסף. לשלוף ולהשליך את עשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
15
הפוך רוטב (אופציונלי): בשלב זה יש לך שתי אפשרויות. אתה יכול לשמש כפי שהוא, או שאתה יכול לעשות רוטב עם טפטוף וחלק הבצלים. אם אתה משרת כמו שהוא, לדלג על שלב זה.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
16
כדי להפוך את הרוטב, להסיר את הגזר וחצי של הבצל, להפריש ולכסות אותם בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
17
יוצקים את החומרים שנותרו לתוך בלנדר, ו purée עד חלקה. אם אתה רוצה, להוסיף 1 כף חרדל לתערובת. שים לתוך סיר קטן ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
18
פרוסה ומגישים: שימו לב לקווים של סיבי השריר של הצלי. זהו" גרגר " של הבשר. חותכים את הבשר בניצב לקווים אלה, או על פני התבואה (חיתוך בדרך זו עוד יותר מרכך את הבשר), ב 1/4 אינץ 'לפרוסות 1/2 אינץ'. (סכין לחם חסון עובד נהדר עבור חיתוך צלי.)
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
סכין לחםסכין לחם
19
מגישים עם בצל, גזר ורוטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
20
מגישים עם פירה, תפוחי אדמה קלויים או מבושלים, אטריות ביצים, או פולנטה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פולנטהפולנטה