בשר בקר צלי בקר
בשר בקר צלי עשוי להיות רק יהודי מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 1022 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חרדל, כדי 6 שיני שום, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3204 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב, ולטו אובו צמחוני דיאט. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו חזה בקר צלוי בסיר, בשר בקר מיידי, ו בשר בקר מיידי.
הוראות
הכן את חזה הבקר: בצד אחד של חזה הבקר צריך להיות שכבה של שומן, אשר אתה רוצה. אם יש חתיכות גדולות של שומן, לחתוך אותם ולזרוק אותם. חתיכות גדולות של שומן לא יוכלו לעבד לחלוטין.
באמצעות סכין חדה, להבקיע את השומן בקווים מקבילים, על 3/4 אינץ ' זה מזה. תחתוך את השומן, לא את הבשר. חזור בכיוון ההפוך כדי לעשות דפוס הצוהר צולב.
מלח את חזה הבקר היטב ולתת לו לשבת בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.
צור את חזה הבקר: תצטרך סיר אטום, עבה תחתית עם כיסוי, או תנור הולנדי, כי הוא פשוט רחב מספיק כדי להחזיק את צלי חזה בקר עם מקום קטן עבור הבצלים.
ללטף את החזה יבש ולמקם אותו, צד שומן למטה, לתוך הסיר ומניחים אותו על חום גבוה בינוני. מבשלים במשך 5 עד 8 דקות, רוחשות קלות, עד צד השומן משחימים יפה. (אם הצלי נראה בישול מהר מדי, להפוך את החום עד בינוני. אתה רוצה לרחוש קבוע, לא צריבה משתוללת.)
הפוך את העטינים ומבשלים עוד כמה דקות כדי להשחים את הצד השני.
מטגנים את הבצלים ואת השום: כאשר חזה יש השחמה, להסיר אותו מן הסיר ולהניח בצד. לא צריך להיות כמה כפות של שומן שניתנו בסיר. אם לא, להוסיף קצת שמן זית.
מוסיפים את הבצלים הקצוצים ומגבירים את החום לגבוה.
מפזרים קצת מלח על הבצל. Sauté, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצלים משחימים קלות, 5 עד 8 דקות. מערבבים את השום ומבשלים 1 עד 2 דקות יותר.
מבשלים את בריסקט וצולים אותו: מחממים את התנור ל 149° (150°C). השתמש בחוט מטבח כדי לקשור יחד את עלי המפרץ, רוזמרין וקורנית.
הזז את הבצלים והשום לצדדים של הסיר והנח את חזה הבקר בפנים.
מוסיפים את מלאי הבשר ועשבי תיבול קשורים. מביאים את המניה לרתיחה על הכיריים.מכסים את הסיר, ואז מניחים בתנור 300°f (150°C). מבשלים 3 שעות. בזהירות להפוך את חזה הבקר כל שעה כך שהוא מבשל באופן שווה.
מוסיפים גזר, ממשיכים לבשל: לאחר 3 שעות, מוסיפים את הגזר. מכסים את הסיר ומבשלים 1 שעה יותר, או עד הגזר מבושלים דרך ואת חזה הבשר מתפרק רך.
הסר בריסקט: כאשר חזה הבקר מתפרק-מכרז, לקחת את הסיר מהתנור ולהסיר את חזה הבקר ללוח חיתוך. כסה אותו בנייר כסף. לשלוף ולהשליך את עשבי תיבול.
הפוך רוטב (אופציונלי): בשלב זה יש לך שתי אפשרויות. אתה יכול לשמש כפי שהוא, או שאתה יכול לעשות רוטב עם טפטוף וחלק הבצלים. אם אתה משרת כמו שהוא, לדלג על שלב זה.
כדי להפוך את הרוטב, להסיר את הגזר וחצי של הבצל, להפריש ולכסות אותם בנייר כסף.
יוצקים את החומרים שנותרו לתוך בלנדר, ו purée עד חלקה. אם אתה רוצה, להוסיף 1 כף חרדל לתערובת. שים לתוך סיר קטן ולשמור חם.
פרוסה ומגישים: שימו לב לקווים של סיבי השריר של הצלי. זהו" גרגר " של הבשר. חותכים את הבשר בניצב לקווים אלה, או על פני התבואה (חיתוך בדרך זו עוד יותר מרכך את הבשר), ב 1/4 אינץ 'לפרוסות 1/2 אינץ'. (סכין לחם חסון עובד נהדר עבור חיתוך צלי.)
מגישים עם בצל, גזר ורוטב.
מגישים עם פירה, תפוחי אדמה קלויים או מבושלים, אטריות ביצים, או פולנטה.