קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות48
מגזין

בשר חזיר Tenderloin עם הפחתת שזיף בלסמי

בשר חזיר Tenderloin עם הפחתת שזיף בלסמי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר חזיר Tenderloin עם הפחתת שזיף בלסמי. מנה אחת מכילה 613 קלוריות, 94 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 85 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך חומץ בלסמי, דבש, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 95%. נסו בשר חזיר Tenderloin מדליונים הפחתת בלסמי, בשר חזיר Tenderloin עם זיגוג בלסמי שזיף, ו בשר טנדרלוין עם הפחתת שזיף פורט-ביץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). קו גיליון אפייה עם נייר.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מתבלים את בשר החזיר עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
בשר חזיר פילהבשר חזיר פילה
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
3
מחממים שמן זית במחבת כבדה על חום גבוה עד שהנפט מנצנץ; מניחים בעדינות את הפילה לתוך השמן החם. לאחר כ 1 דקה, בעדינות לשחרר את הבשר מהחלק התחתון של המחבת, במידת הצורך. מבשלים עד חזיר צרוב צבע חום זהוב, על 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
להעביר את החזיר לתבנית אפייה מרופדת.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
צולים את הטנדרלוין הצרוב בתנור שחומם מראש עד שמדחום מוכנס למרכז החזיר קורא לפחות 145 מעלות F( 63 מעלות C), כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
הסר את החזיר מהתנור ולאפשר לנוח במשך 10 דקות לפני חיתוך לתוך מדליונים.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מבשלים את השזיפים, חומץ בלסמי, סוכר חום, דבש, ומיץ אוכמניות בסיר קטן על חום בינוני-נמוך, ערבוב לעתים קרובות, עד שזיפים רכים, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
מיץ אוכמניותמיץ אוכמניות
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
להעביר את הרוטב לבלנדר תערובת עד חלקה. להחזיר את הרוטב לסיר ומבשלים עד מופחת מעובה לעקביות של חמאת תפוחים, על 5 דקות יותר. רוטב שזיפים כפית על חזיר פרוס לשרת.
מרכיבים שתצטרך
חמאת תפוחיםחמאת תפוחים
רוטב שזיפיםרוטב שזיפים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות

יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה

מלבק, פינו נואר וסנג ' ובזה הם הבחירה הראשונה שלי לטנדרלוין חזיר. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Malbec האליטה La Celian. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
סיליה עלית מלבק
סיליה עלית מלבק
ניחוחות מורכבים שבהם בולט הפרי האדום והעסיסי, עם תרומה פרחונית אלגנטית ועשבי תיבול טריים.ההזדקנות באלון השיגה ביין זה שילוב מעודן השורר את הפרי. בפה יש כניסה מחמירה ואורך גדול. בפה, הטאנינים רכים ומשיי. אידיאלי לשתות עם לוח גבינת עיזים, מכיל חיסון קלוי, humita, ירקות קלויים, אגסים בהפחתת Malbec.